Az Inda gépházblogja

Száműztük az erotikus videókat a toplistából

Szerintünk azonban ez így korrekt, hiszen a szex sohasem lesz ekvivalens a többi videóval, mindig nagyobb nézettségre pályázik. Rengeteg kritikát kaptunk - kapunk ezzel kapcsolatban és itt volt az ideje, hogy reagáljunk erre a kihívásra... Bocsánat erotika feltöltők és a többiek, de meg kellett lépnünk!

Második lépésként szeretnénk az erotikus videók kedvelőinek külön csatornát biztosítani, a későbbiekben pedig abba az irányba tervezünk haladni, hogy az egyes videókon megjelölhető vagy közösségileg beállítható legyen az adott célközönség javasolt korosztálya, vagy inkább korhatár megjelölés legyen a videókon (ahogy azt Katch bevezette magánál - szerintem irdatlan nagy ötlet, köszönjük!). 

Itt megjegyzem, hogy a pornót továbbra is szigorúan bannoljuk. Pornó alatt pedig többek között az alsó genitáliák vagy egyéb pornográf aktusok megjelenítését értjük (pl. széttárulkozás, öngerjesztés, párosodási hajlam stb.) ... A mi  tudásunk szerint az erotikába viszont belefér a Playboy-szintű publikációs szabadság. Ez utóbbi még publikálható.

Nos ezek a terveink, ha más véleményen vagytok, akkor léci kommentezzetek vagy küldjétak el kritikátokat nekünk az http://index.hu/homar/info@blogter.hu e-mailre.

Köszönjük a megértéseteket!

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása