Az Inda gépházblogja

Indafotó photowalking #1 - Budapest belvárosi hídjai

Holnap délután indul az első Indafotós photowalking túra, ami azon túl, hogy ez az első ilyen alkalom abból a szempontból is különleges, hogy videó is készül róla, ami része lesz egy Indafotós oktató videónak.

Az útvonal

A túra útvonala Margit híd, Lánchíd, Erzsébet híd, Szabadság híd. Mi délután 2-kor indulunk Újpestről az Indexből, legkésőbb fél 3-kor vagyunk a Margit Híd pesti hídfőjénél (4-6-os villamosmegálló), innen indul a fotózás.

Átsétálunk a Margit hídon Budára, elmegyünk a Lánchídig, átsétálunk Pestre, a pesti oldalon közelítjük meg az Erzsébet hidat, amin átkelünk Budára, majd a (felújítás alatt álló) Szabadság hídon sétálunk vissza Pestre. Nagyjából másfél-két óra hosszúra tervezzük a sétát.

A fotókat feltöltjük az Indafotóra és photowalking és fotóséta illetve belvárosi_hidak címkével látjuk el.

Mi ez az egész?

A photowalking egy előre meghatározott témájú és útvonalú fotós túra/séta, aminek a résztvevői később megosztják egymással a képeket. Rendszeresen szeretnénk fotósétát szervezni igény szerint komolyabb témákkal és helyszínekkel, ez az első inkább kedvcsináló. Akinek van kedve jönni, az kommentben jelezze.

A fotóséta képei: Belvárosi hidak

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása