Az Inda gépházblogja

Színesebb, szagosabb és sokkal jobb: itt az Indafon 2.0!

Csupa jó hírrel jelentkezik a bloghíradó: hosszú hónapok kemény munkája után új pályára állt az Inda és az Index telefon- és chatszolgáltatása, az Indafon. Bár a szolgáltatás alapja továbbra is az ingyenes, vagy nagyon olcsó telefonálás és SMS-küldés, illetve chatelés lesz, az egyes funkciók használhatósága megsokszorozódott.

Az új Indafont már nem csak Windows, de Apple és linuxos gépeken is használhatod! A böngészők közül már nem csak Internet Explorerrel működik: Firefox, vagy akár Safari alatt is lehet hívást indítani, chatelni, SMS-t küldeni. Többé nem kell telepíteni ActiveX-et sem, valóban elég megnyitni egy böngészőt ahhoz, hogy bárkivel, bárhol csevegni lehessen. Így olyan helyeken is használhatod, mondjuk internetkávézóban vagy a munkahelyeden, ahol nincs jogod programokat telepíteni a gépedre.

Mostantól chatelni sem csak az Indafonosokkal tudsz, de eléred a Gtalkos barátaidat is. (Mivel az Indafon támogatja a jabbert azonosítóddal - nickneved@indafon.hu - más, általad kedvelt jabber-kliensekkel is bejelentkezhetsz.)

Az Indafon külsőleg is megújult, szebb, átláthatóbb, praktikusabb lett az eddiginél. Hibákkal a kezdetekben biztosan találkozol majd, ezeket egyszerűen jelentheted az oldalról az Indafon Segítség gombbal. Igyekszünk valamennyi visszajelzésre rövid időn belül válaszolni.

Hamarosan jelentkezünk újabb friss hírekkel, addig is kíváncsian várjuk visszajelzéseiteket.
Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása