Az Inda gépházblogja

Májusi Indafotóséta - Gödörtől a Szimpláig

Május 25-én vasárnap lesz a soron következő Indafotóséta, ezúttal az Erzsébet térről, a  Gödörtől sétálunk majd a bevárosban egy romkocsmáig - nagy valószínűséggel a Szimpláig.

Az Erzsébet tér kedvelt találkozási pont a budapesti belvárosban, sokan ejtőznek itt vasárnap délután a "medence" partján, rengeteg a turista, bringás. Impozáns épületek veszik körbe, szépen kontextusba lehet helyezni a Gödört mint kocsmát a Meridiennel és szép életképeket lehet lőni a parkban napozókról.

frissítés: Az Erzsébet téren 25-én "Városzöldítő nap lesz"

Az Erzsébet tér után elindulunk a Deák térre, útba ejtjük a Madách teret, majd a Dohány utca elején megállunk a zsinagógánál. Tovább haladva a Dohány utcán, kiérünk a körútra, ahol a New York palotáról lehet remek képeket csinálni. Végül a Wesselényi utcán visszagyalogolva közelítjük meg a Szimplát ahol remek lehetőség nyílik néhány sör mellett megnézni egymás képeit. Ha időben odaérünk, még wifi is lesz, ha valaki hoz magával gépet fel is tölthetünk néhány fotót.

Van még talomban néhány indafotós póló is - L-es és M-es és XL-es méretben biztosan - amik csak arra várnak, hogy egy indafotós hordja őket! :)

Találkozó május 25-én délután 4-kor, a budapesti Erzsébet téren a Gödör lépcsőin. A séta címkéi az obligát fotóséta és a gödör_szimpla.

Gyertek minél többen!

A fotóséta képei: gödör_szimpla


Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása