Az Inda gépházblogja

Küldj és fogadj faxot az Indafaxszal!

Mostantól néhány kattintással a webről tudsz faxot küldeni, sőt saját telefonszámodon fogadni is tudod a neked küldött faxüzeneteket. Nem kell hozzá telefonvonal, faxkészülék, papír vagy toner sem, az Indafax a számítógépedről küldi el a kimenő faxaidat és tárolja, sőt emailben is kézbesíti neked a beérkezőket. Az Indafax kis programja révén hamarosan Wordből, Excelből, Power Pointból is tudsz majd faxüzenetet küldeni a nyomtatás gomb megnyomásával. Az elküldött faxüzeneted a fogadó faxgépén ugyanúgy érkezik meg, mint ha azt egy hagyományos faxgépről küldték volna. A faxoláshoz havi faxcsomagok vásárolhatók, már 950 forinttól.

A bejövő faxok pdf formátumban érkeznek az indafaxos fiókodba, vagy a saját emailcímeidre csatolmányként. Ha indamailes vagy még egyszerűbb lesz a helyzet, beérkező faxaidat hamarosan egy külön mappában olvashatod majd.

A faxszámod budapesti, vagy 54 körzetből választott vidéki telefonszám is lehet, sőt meglévő faxszámod is áthordozható a rendszerbe. A faxszámot és a faxfiókot 5 perc alatt regisztrálhatod, így a vonal bekötésére sem kell várakozni többé. Ha a fax küldése során bármely okból probléma lép fel, az Indafax szerverek a fax kiküldését többször is megkísérlik, így minimális az esélye annak, hogy akár csak egy faxüzenet is elkallódjon.

További információkat a www.indafax.hu oldalon olvashatsz. Ugyanitt ingyenesen ki is próbálhatod a szolgáltatást, és ha elégedett vagy pár percen belül saját számodat is kiválaszthatod, amit azonnal használatba is vehetsz. Kérdéseidet, észrevételeidet a support@indafax.hu címen, és az oldalon elhelyezett segítség gombra kattintva is várjuk.

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása