Az Inda gépházblogja

Hibák a blog.hu statisztikai rendszerében

Drága Bloggerek! A nap folyamán többen jeleztétek nekünk, hogy a blog.hu statisztikai rendszere nem működik tökéletesen.

A hibát észleltük és részben már megoldottuk. A holnapi nap folyamán helyreáll a rend, aggodalomra semmi ok, adatvesztés nem történt. Minden blogban helyesen fog megjelenni a napi bontás is. Türelmeteket kérjük!

UPDATE 1:

A ma megpróbáltuk visszatölteni az adatbázisba a 29-i napot, ez részben sikerült is, bizonyára észrevettétek, hogy a 30-i nap továbbra sem jó. Mivel napközben, nagy terheltség mellett igyekeztünk visszaállítani az adatokat, nagyon lassan haladtunk. Lelkes kollégánk úgy döntött, hogy ma éjszaka alvás helyett az adatbázist igyekszik rendbehozni, reméljük sikerrel jár és holnaptól a megszokott módon fog működni a statisztika.

A mérés rendben működik a háttérben, tehát minden blog látogatóit és oldalletöltéseit pontosan mérjük, a napi bontást készítő és megjelenítő rendszer botladozik csupán.

UPDATE 2: Sikerült!

Drága Bloggerek! Sikerült az adatbázis visszaállítás, így mindenkinél rendben megjelennek az adatok. Ne tévesszen meg senkit, hogy 29-e kétszer szerepel, egy nagy és egy egészen kicsi értékkel, ez az óraátállítás sajátossága.

Megígérjük, hogy az őszi átállításkor már nem lesz ilyen prbléma. Köszönjük a türelmeteket!

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása