Az Inda gépházblogja

Üdülés a Forddal - játékszabályzat

ÜDÜLÉS A FORDDAL - RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT


1.    A Ford Közép- És Kelet-Európai Értékesítő Kft. (továbbiakban: Szervező) által szervezett és a Mindshare Médiaügynökség Kft. által lebonyolított (továbbiakban: Lebonyolító) nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon természetes személy vehet részt, aki nem esik a 13. és 14. pontban meghatározott személyek körébe (továbbiakban: Játékos), és aki a Játék időtartama alatt a Játékban regisztrálja magát, melyhez személyes adatait is meg kell adnia.

2.    A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

3.    A Játék 2010. július 13-24. között  között kerül megrendezésre.

4.    A játék leírása:

Üdülés a Forddal – bloggerek számára

A játékban való részvétel önkéntes, és azon részt vehet minden olyan 18 éven felüli Játékos, aki a regisztrálva van a blog.hu rendszerében. A játékosok feladata, hogy az inda gépház internetes oldalon (http://inda.blog.hu) július 1. napjáig közzétett témakörben post-ot írjon, amit a "forddal_nyaralok" cimkével lát el.
A művek megírásának határideje: 2010. július 24.

Egy játékos egy témakörben több írást is beküldhet. A határidőben beküldött műveket az Index-Inda szerkesztőségéből összeállított zsűri bírálja el 2010 július 25. napjáig.

A játékosok az írásaik beküldésével elfogadják a jelen játékszabályban rögzített feltételeket, illetve hozzájárulásukat adják az írásaik korlátlan felhasználására. Az írásokkal kapcsolatos szerzői vagyoni jogok jogosultja a Szervező. A szerző játékost a személyhez fűződő szerzői jogok illetik meg.

A játék fődíja a zsűri által meghatározott sorrend szerinti első játékost illeti meg.

A nyertes játékos három témakör közül választhat:
-    Családi utazás;
-    Baráti utazás;
-    Romantikus utazás.

Családi utazás körében egy négy főre szóló (2 felnőtt és 2 gyerek – ahol a gyerekek felső életkora az utazás végéig be nem töltött 18 év) belföldi utazáson vehet részt a nyertes, amelynek időtartamára minden további térítési kötelezettség nélkül egy Ford Kuga gépjárművet biztosítunk. A költségmentesség körébe egy teli tank üzemanyag és egy négynapos autópályamatrica számít. A további üzemanyag-fogyasztás a nyertest terheli. A Szervező üzemanyaggal feltöltve adja át a gépjárművet az autó elérhetőségétől függően budapesti, vagy Budapest környéki márkakereskedésben, vagy az importőrnél.

Baráti utazás körében egy négy főre szóló belföldi utazáson vehet részt a nyertes, amelynek időtartamára minden további térítési kötelezettség nélkül egy Ford Kuga gépjárművet biztosítunk. A költségmentesség körébe egy teli tank üzemanyag és egy négynapos autópályamatrica számít. A további üzemanyag-fogyasztás a nyertest terheli. A Szervező üzemanyaggal feltöltve adja át a gépjárművet az autó elérhetőségétől függően budapesti, vagy Budapest környéki márkakereskedésben, vagy az importőrnél.

Romantikus utazás körében egy két főre szóló belföldi utazáson vehet részt a nyertes, amelynek időtartamára minden további térítési kötelezettség nélkül egy Ford Kuga gépjárművet biztosítunk. A költségmentesség körébe egy teli tank üzemanyag és egy négynapos autópályamatrica számít. A további üzemanyag-fogyasztás a nyertest terheli. A Szervező üzemanyaggal feltöltve adja át a gépjárművet az autó elérhetőségétől függően budapesti, vagy Budapest környéki márkakereskedésben, vagy az importőrnél.

Mind a három témakör tartalmazza:

Tapolca Hunguest Hotels Pelionban július 29. és augusztus 1. (2 éjszaka): szállás, büféreggeli, büfévacsora, Wellness sziget használata (élményfürdő, kerti úszómedence, termálvizes medencék, szauna, infraszauna, bioszauna, gőzkabin, fitness terem, fitness programok), reggeli gimnasztika, vizitorna, fürdőköpeny használat, szobai vezetékes Internet, gyógybarlang igénybevétele, parkolás, Gyermekfelügyelet és programok a Pinocchio Clubban, áfa

A játék feltétele, hogy a nyertes játékos is részt vegyen az utazáson, illetve a részt vevők közül legalább egy felnőtt rendelkezzen érvényes vezetői engedéllyel. További feltétel, hogy a nyertes az utazásról élménybeszámolót készítsen, írott formában is (min. egy post). A játékosok a regisztráció kitöltésével és leadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a nyereményutakról képriport készüljön, és az közzétételre kerüljön.

A zsűri által meghatározott sorrendben a 2. – 16. helyezett játékosok tárgynyereményt kapnak.

A tárgynyeremények:     5 db utazótáska szett, 10 db narancssárga válltáska

A nyeremények átvételének helye: Budapest, Lajos u. 80. 1037 Mindshare Médiaügynökség Kft. , határideje: 2010. augusztus 30.

5.    Egy Játékos a Játék teljes időtartama alatt csak egyszer nyerhet.

6.    A főnyeremény esetében és a tárgynyeremények esetében Játékosok a zsűri által meghatározott sorrendben válnak jogosulttá a nyereményre, abban az esetben, ha a Nyertes Játékos nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, és így kizárásra kerül, a sorrendben következő játékos válik jogosulttá tartaléknyertesként a nyeremény átvételére.

7.    A Lebonyolító a Nyerteseket e-mailben és/vagy telefonon értesíti a sorsolást követő 2 munkanapon belül.

8.    A Nyertes köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadása a nyereményutazás első napján megtörténhessen. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a Nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani.

9.    A Szervező a Nyertesek nevét és az általuk beküldött írásokat az eredményhirdetéstől számított 5 munkanapon belül közzéteszi a www.ford.hu internetes oldalon.

10.    A Szervező a nyeremények átadásáig kizárhatja a Játékból azt a Játékost, aki nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

11.    A nyeremények másra át nem ruházhatók, és készpénzre át nem válthatók. A nyereményekhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget, valamint a nyeremények postázási költségét a Szervező viseli, azonban az egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének helyszínére történő utazás költségei) a Nyertest terhelik.

12.    A Játékból ki vannak zárva a Szervező az Adatfeldolgozó és a Lebonyolító dolgozói, valamint ezen személyeknek a Ptk. 685.§.b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. A Játékból kizárásra kerülnek azok a játékosok is, akik a játék szellemével ellentétesen egy természetes személy neve alatt csapatban vesznek részt a játékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket ezzel a megtévesztő magatartással megnöveljék. Ilyen játékosoknak minősülnek például az ajándéksorsolásokon és egyéb nyereményjátékokon történő részvétel érdekében társult személyek, akik a nyeremények megszerzése érdekében összehangolják cselekményeiket, és egy név alatt több személy teljesítményeit egyesítik, és ezzel megfosztják a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi résztvevőt. A Szervező illetve a Lebonyolító továbbá fenntartja magának a jogot, hogy ilyen cselekmény észlelése esetén kártérítést követeljen a csoport tagjaitól.

13.    Amennyiben a Nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.) A Játékban cselekvőképtelenek még a törvényes képviselőjük útján sem vehetnek részt.

14.    A Játékosok által megadott adatok hiányosságáért/hibájáért, illetve a nyeremények kapcsán keletkezett károkért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

15.    A Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal, a Nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény szolgáltatójával/gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti, akit a Szervező a nyeremény átadásakor a Nyertes számára megjelöl.

16.    A Játékkal kapcsolatos információk megtalálhatóak a  blog.hu gépház internetes oldalon. A Játék hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata hozzáférhető a blog.hu gépház (http:inda.blog.hu) internetes oldalon.

17.    A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki bármely Szervező vagy Lebonyolító által szervezett promócióban csalást/hamisítást/valótlan adatközlést/egyéb súlyosan csalárd magatartást követ el, továbbá a Szervező vagy Lebonyolító rossz hírét kelti.

18.    A Játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy a jelen szabályzattal bekért, a Játék során általa megadott személyes adatai a Szervező adatbázisába kerüljenek, és azokat a Szervező a Játék lebonyolításához – és annak idejére – minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül felhasználhassa. Az adatok kezelője a Szervező és az Adatfeldolgozó, akik az adatokat a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint a további vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint kezeli.

Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy a Szervező a személyes adatait kezelje, adatai törlését a nyilvántartásból bármikor írásban indoklás nélkül kérheti a következő címen: Wunderman Kft., 1539 Budapest, Pf. 598.; vagy a következő e-mail címen:  inform@ford.com. A Játékos ugyanezen a címen vagy e-mail címen kérheti adatai helyesbítését is.

Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Játékos tudomásul veszi, hogy
-    amennyiben nem adja meg a Játék lebonyolításához szükséges, a jelen Részvételi- és Játékszabályzat 1. pontjában megjelölt adatait, vagy amennyiben azok törlését kéri a nyeremény átadását megelőzően, az a Játékból való kizárásához vezet; valamint
-    amennyiben az Adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény – vagy más törvény – a Szervező részére kötelező adatkezelést ír elő, a Játékos által kért törlésnek a Szervező csak ezen kötelező adatkezelést követően tud eleget tenni.

Az adatok feldolgozását a Szervező megbízásából az Adatfeldolgozó végzi. A Szervező és az Adatfeldolgozó a Játékos személyes adatait nem adja ki további harmadik személyeknek a Játékos előzetes, megfelelő tájékoztatáson alapuló hozzájárulása nélkül.

Adatkezelési azonosító: 01353-0041                         

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása