Az Inda gépházblogja

Katy klipje widget játékszabályzat

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT
- Katy klipje widget játék -


1.    A Magyar Telekom Nyrt. (székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55., levelezési cím: 1117 Budapest, Kaposvár u. 5-7. 1519 Budapest, Pf. 434)  - továbbiakban: Szervező - által szervezett és az Inda-Labs Zrt. (1033 Budapest, Flórián tér 1. ) által lebonyolított (továbbiakban: Lebonyolító) promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag az a 4. pontban meghatározott természetes személy vehet részt, aki nem esik a 10. pontban meghatározott személyek körébe (továbbiakban: Játékos), és aki a Játék időtartama alatt a Játékban meghatározott beállításokat az általa a Blog.hu rendszerében működtetett blogon megteszi a jelen játékszabályzatban foglaltaknak megfelelően.

2.    A Játékban való részvétel a játékos részéről a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

3.    A Játék 2010. 09. 22. – 2010. 09. 26. között kerül megrendezésre.

4.    A játék leírása: T-Home és T-Mobile Paletta Widget kihelyezése oldaldobozba . A játékban való részvétel önkéntes, és azon részt vehet minden olyan 18 éven felüli Játékos, aki a regisztrálva van a blog.hu rendszerében és a Játék időtartama alatt blogot működtet. A játékosok feladata, hogy a Blog.hu adminisztrációs rendszerének „keltető” menüpontjában a Lebonyolító által előzetesen elhelyezett oldaldobozt (widget) az általa működtetett blogon a Játék időtartama alatt aktiválja és a Játék végéig működtesse. A működtetés minimum időtartama 2 nap.
Figyelem! A T-Home és T-Mobile Paletta Widget módosítása, illetve a jelen játékszabályzatban foglaltaktól eltérő módon és célból való felhasználása szigorúan tilos! Az ilyen felhasználásból eredő károkért a jogsértő teljes körű felelősséggel tartozik.


5. Nyeremény

1x2 db koncertjegy Katy Perry 2010. október 1-i budapesti koncertjére

6. Sorsolás
A sorsolás során egy nyertes kerül kisorsolásra, aki 2 db koncertjegyet nyer. A nyeremény Lebonyolító fentiekben megjelölt címén kerül kisorsolásra, a sorsolásról sorsolási jegyzőkönyv készül. A sorsolás időpontja: 2010. 09. 27.

7. Értesítés
A Lebonyolító a Nyertest a blog működtetéséhez kapcsolódó e-mail címen (indapass azonosító)
értesíti a sorsolást követő 2 munkanapon belül.

8. Nyeremény átvétele
Nyertes a nyereményt Lebonyolító irodájában (1033 Budapest, Flórián tér 1.) veheti át a sorsolást követő 8 munkanapon belül munkaidőben 10-17 óráig. A nyeremény átvételéhez nyertesnek be kell mutatnia a kapott értesítő e-mailt, mellyel igazolja jogosultságát a nyereményre. A Nyertes köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadása megtörténhessen. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a Nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező és a Lebonyolító terhére nem értékelhető. A Szervező és a Lebonyolító a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani.


9.   A nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó nyereményadó és esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli, azonban az egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének helyszínére történő utazás költségei) a Nyertest terhelik.

10.    A Játékban nem vehetnek részt a Szervező és a Lebonyolító dolgozói, Szervező és Lebonyolító reklámügynökségei, szerződéses partnerei, azok dolgozói, valamint ezen személyeknek a Ptk. 685.§.b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

11.    Amennyiben a Nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.) A Játékban cselekvőképtelenek még a törvényes képviselőjük útján sem vehetnek részt.

12.    A Szervező és a Lebonyolító a nyeremény tekintetében szavatosságot nem vállal, a Nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény szolgáltatójával/gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti, akit a Szervező a nyeremény átadásakor a Nyertes számára megjelöl.

13.    A játék adatkezelésével kapcsolatban az Index adatvédelmi elvei a mérvadók, melyek elérhetők az  http:\\index.hu/adatvedelem/ weboldalon.

14. A Játékkal kapcsolatos információk megtalálhatóak a  blog.hu gépház internetes oldalon. A Játék hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata hozzáférhető a blog.hu gépház (http:\\inda.blog.hu) internetes oldalon.

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása