Az Inda gépházblogja

Rövid az élet, de adunk hozzá tippeket

Szeretnénk, ha pálinkás nyereményjátékunkban mindenki jó eséllyel szállna harcba a maga sztorijával, és úgy gyűjtené a lájkokat, mint Emma néni a csatosüveget a főzetett szilvához.

Vajon ide bemenyünk-e
Jó pálinkát árulnak-e
Vajon jól megmézelték-e
Hogy mi azt megihassuk-e
Itt a rózsám tudom szeret
Gondolom hogy hazavezet
Gondolom hogy hazavezet csuhajja

(népdal, részlet)

Jó posztot akarok írni!

Ha közel áll hozzád a téma, ez természetesen menni fog. De ne felejtsd el, a Rövid az élet blog oldaldobozában csak a posztod címe jelenik majd meg, azaz a cím legyen frappáns, rövid, és kattintani való. Vezesd fel úgy a sztorit, hogy az egyszeri olvasó is rácuppanjon. Tudod, a lájk gomb a poszt alján van. Adj ívet a történetnek, ne csapongj, mert sokan előbb zárnak be egy ablakot, semmint újraolvassanak két bekezdést. Mindenképpen zárd le a posztot, akár úgy, hogy nyitva hagysz egy kérdést, mert akinek véleménye van kommentel, és jó eséllyel lájkol is.

De melyik kategóriában induljak?

Az első pálinkás élmények vicces történetei szórakoztatóak, egy fura pálinkás recept érdekes, a befolyásolt állapot okozta könnyed ismerkedés szerelembe fordulásának romantikája pedig szívet melengető. Ha almalével csajozol és absztinens vagy, de kísérleteztél már törkölyös szufléval mikor hazalátogatott a svéd nagynéni, a gasztróban a helyed, ha külön sütöd a tölteléket és a csirkecombot egy gödöllői töltött csirkéhez, ellenben a tavalyi pálinkafeszten laza felespoharas nyomulásnak induló ismerkedés eljegyzéssel zárult, írj a szerelem szekcióba. Persze ha profi vagy, mindhárom kategóriában nevezhetsz. Ne felejtsd el használni a megfelelő címkét, a rendszer az alapján továbbítja a poszot a Rövid az élet blogba. Íme, három példa:

- pálinka és gasztronómia
- pálinka és szerelem
- az első pálinka 

Hogy lesz ebből lájkcunami?

Oszd meg a posztod a Facebookon! Lájkoltasd a barátaiddal. Ha szerencséd van, a barátaid barátait is eléred így, aztán a horizontális tartalom-újramegosztás teszi a dolgát és növeli a nyerési esélyeidet. Saját blogod közönsége is feltornázhatja a lájkokat, náluk jobban biztosan nem gondolja senki, hogy te érdemled meg a győzelmet. Talán csak édesanyád. Szólj neki is!

Reméljük, hogy tudtunk segíteni, sok sikert a pálinkás posztversenyben!

 

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása