Az Inda gépházblogja

Helló Karácsony! az Indaprint ajándékával

Sziasztok Bloggerek!

Idén is elindítottuk karácsonyi gyűjtőblogunkat, a Helló Karácsony!-t, ahol az ajándék ötletektől az ünnepi fogásokon át a vásári forgatagban készült izgalmas fotókig mindent, ami az ünneppel kapcsolatos egy helyen mutatunk meg olvasóitoknak. Nincs más dolgotok, csak lássátok el a kapcsolódó bejegyzést a gyűjtőblog hellókarácsony címkéjével, és máris bekerülhettek az ünnepkör poszfolyamába a Helló Karácsony!-on.

FONTOS! A bejegyzéseteket teljes egészében szeretnénk megmutatni a Helló Karácsony! látogatóinak, ezért ezekben a posztokban ne használjátok a more taget!

Ezúttal ráadásul nyerhettek is egy jó poszttal, mert az év végéig hátralévő három hétben legtöbb Facebook lájkot kapó szerző 1-1 Indaprint fotókönyvvel lehet gazdagabb!

Mit is nyerhettek?

Egy saját fotóitokból összeállított legfeljebb 48 oldalas, nyomdai minőségű, egyedi fotókönyvet az általatok választott méretben, A5-től Deluxig!

Hogyan?

2010. december 20-án, 27-én, és 2011. január 3-án összeszámoljuk az előző összegzés után publikált bejegyzések lájkjait. A legtöbbet gyűjtő bejegyzés nyer.

FONTOS! Kizárólag azok a lájkok számítanak, amit olvasóitok a Helló Karácsony!-on adnak le, ezért a bejegyzés ottani URL-jét osszátok meg!

Ki nyerhet?

Aki olyan posztot ír, amit sokan szeretnek. Aki a lehető legtöbb ismerősével, olvasójával lájkoltatja a posztját. Azaz, aki az adott héten a legnépszerűbb bejegyzést írja karácsony témában.

A nyerteseket hétfőnként emailben értesítjük, illetve a bajegyzéssel ezt a felhívást is updateljük.

(A nyeremény készpénzre nem váltható, a nyertesek az ajándék fotókönyvet 2010. március 1-ig rendelhetik meg.)

Jó posztolást, és Boldog Karácsonyt kívánunk!

Inda csapat

 

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása