Az Inda gépházblogja

Indafotós hotfixek

Az elmúlt két hétben volt néhány jogos kritika és hiba amiket kijavítottunk, ezeket foglalnám össze gyorsan:

  1. Nézettség-mérés: A gyűjteményekkel kapcsolat átalakításoknál elrontottunk egy logikát, így csak a belépett userek látogatásait mérte a rendszer. Az első nap úgy tűnt, hogy adatvesztés nélkül megússzuk ezt a fiaskót, sajnos két nap látogatottsági adatait már nem tudtuk visszahozni. Ez a funkció teljesen június 11-én állt helyre.
  2. Képek és albumok dátumának módosítása: Egy szerver-oldali hiba miatt nem lehetett módosítani sem a képek, sem az albumokhoz tartozó dátumot, ez főleg az albumoknál okozott fennakadást, mert az albumok sorrendjét ezek alapján a dátumok alapján rendezzük (tehát, ha az albumaid sorrendjét szeretnéd megváltoztatni, akkor ezeket a dátumokat kell módosítanod, a jjövőbe is ér dátumozni).
  3. Gyűjtemények: néhány apróbb javítás mellett új funkciót élesítettünk az imént, a saját képeidet már el tudod távolítani a gyűjteményből, ha szeretnéd. Ez a több tízezer képes gyűjteményeken még nem segít, mert a keresés még nincsen kész, de ha szeretnél egy friss gyűjteményből visszavonulni, akkor megteheted. Fontos, hogy a képed - szemben azzal, amikor az admin törli - nem kerül feketelistára, tehát bármikor visszajöhetsz. 

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása