Az Inda gépházblogja

Segítség a Vodafone Főállású Angyal közönségszavazáshoz

Ha új vagy az Indavideón, regisztrálnod kell, hogy szavazatoddal segítsd eldönteni, kiből legyen Főállású Angyal.  A regisztrációra a szavazás tisztasága érdekében van szükség.

Attól a pillanattól, hogy szeretnéd megnyomni a videó alatti tetszik gombot, két perc alatt végigszaladhatsz a regisztráción, aminek végén ismét a videó oldalán leszel, és már tudsz is tetszikelni. Mutatjuk, hogyan:

1. Ha még nem regisztráltál nálunk, akkor is nyomd meg bátran a Tetszik gombot! Utána gyere, elviszünk regisztrálni!

te_reg1.png

2. Könnyen lehet, hogy valaha kommenteltél, töltöttél fel fotót, videót nálunk, és van már Indapassod, csak elfelejtetted a jelszavad. Ilyenkor kérhetsz jelszóemlékeztetőt, de most vegyük azt az esetet, hogy új vagy és regisztrálnál. Kattints a Regisztrálok gombra!

te_reg2.png

3. A regisztrációnál nem kérünk sokat. Adj meg egy e-mailt, amivel még nem regisztráltál Indapasst, és válassz egy felhasználónevet, amit még nem használ senki. Ha gond van akár a mailcímmel, akár a felhasználónévvel, jelezzük, hogy gond van. Ilyenkor olvass figyelmesen, és kövesd az instrukciókat.

te_reg3_1.png

4. A regisztrációdról küldünk egy e-mailt, amit meg kell erősíts. Előfordulhat, hogy a szigorúra állított spamszűrőd levélszemétnek nézi a levelünket, pedig nem az. Mindenesetre kukkants be érte a spam mappádba is.

te_reg4_1.png

5. Ma minden jól megy, szinte azonnal megkapod a megerősítő e-mailt, amiben elég a bazi nagy megerősítem gombra böknöd.

te_reg5.png

6. A következő oldalon megkérünk, hogy lépj be a megerősített mailcímeddel. Ha beléptél, rögtön a videó oldalára jutsz, és már szavazhatsz is!

te_reg6.png

Ha ezek után sem jutsz dűlőre a regisztrációddal, írd meg a support@inda.hu címre, mit tapasztalsz, segítünk. 

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása