Közönségszavazások és a fair play

2016.07.15. 09:36 | Szólj hozzá!

Megszokhattátok már, hogy az Indában időről-időre szervezünk videó-, és fotópályázatokat. Nagylelkű szponzorainknak köszönhetően néha egészen komoly díjazással. Sorsoltunk már benzinkártyákat, osztottunk ki fesztiválbérleteket, profi kamerát, nyomtatót, projektort, wellness-hétvégét, külföldi utazást, és még rengeteg értékes ajándékot. Néhány pályázatunkon szakmai zsűri választja ki a nyerteseket, van ahol sorsolunk, de a legtöbb esetben a közönségre bízzuk, döntsék el ők, kit tartanak a legjobbnak.

Közönségszavazást szervezni viszonylag egyszerű. A szavazást belépéshez kötjük, ami után a közönség egy jelöltre egy szavazatot adhat le. Sok függ persze attól, persze leginkább a végeredmény, hogy a pályázók mennyire képesek mozgósítani barátaikat, szomszédaikat, kollégáikat a legtöbb szavazatért. Nem újdonság ez, így lett Gera Zolié az Eb legszebb gólja, és így lett majdnem Chuck Norris a Megyeri híd. A szavazás befolyásolása tisztességes eszközökkel megengedett, végtére is mindenki nyerni szeretne.

A szavazatgyűjtésnek van viszont egy másik, kevésbé korrekt módja, amit néha a pályázatainknál kreatív módon próbál használni néhány, az online szavazások működésében magát jártasnak és persze leleplezethetetlennek gondoló felhasználónk. A pályázatok lebonyolítójaként fontos feladatunk azok tisztaságának felügyelete. Sorsolásainkat egy erre fejlesztett sorsológéppel végezzük el, van sorsolási-bizottságunk is, sőt sorsolunk közjegyző jelenlétében is. A sorsolásokról jegyzőkönyv készül, az ajándékokat a nyertesek átvételi elismervénnyel veszik át. Ha a győztesről és helyezettekről zsűri dönt, a döntést hasonlóan jegyzőkönyvezzük. 

A közönségszavazásoknál pedig érvénytelenítünk minden olyan szavazatot, amik nem valós felhasználóktól, rövid idő alatt, tömegesen, kizárólag a szavazás befolyásolására létrejött regisztrációkról érkeztek. Ezt természetesen a pályázatok játékszabályzataiban előre jelezzük. 

Ennek ellenére előfordul, hogy kreatív felhasználók (nem állítjuk, hogy maguk a pályázók!) különféle kreatív módokon próbálnak túljárni az eszünkön, és igyekeznek meghekkelni a szavazásokat. Nincs könnyű dolguk. 

A közönségszavazásokat továbbra is tisztán tartjuk, hogy ti, lelkes, tehetséges, és tisztességesen versenyző fotósok és videósok fair versenyben vihessétek el nyereményeinket.

Azért fizetünk, hogy internetezz!

2016.01.29. 13:06 |

Gyere hozzánk dolgozni, ha
- nem csak használod, de érted is az internetet,
- komolyan érdekel, mi fán terem a digitális termék, felhasználói tartalom,
- naphosszat a facebookon, tumblren, blog.hu-n lógsz,
- szót értesz az emberekkel.

Külön jó, ha
- ismered a blog.hu-t, az indavideót, és az indafotót,
- te is aktív tartalomgyártó vagy,
- nem google-lal fordítod az angol nyelvű oldalakat,
- felsőfokú végzettséged van, vagy épp dolgozol rajta.

Három pozíciónk is rád vár, lehetsz

Junior termékmenedzser, ahol az Inda közösségi szolgáltatásainak fejlesztésén dolgozhatnál

Junior tartalomszerkesztő, ahol blogposztokat, képeket, videókat tennél jobbra-balra

Közösség-támogató és adminisztratív munkatárs, ahol barátkoznod kellene.

zolimunka.jpg

Az Indában motivált, klassz fej kollégáid lennének, te fejlődhetnél, mi pedig komolyan vennénk az ötleteidet. Számíthatsz még tisztes fizetésre, céges kávéra, pingpongszobára, és bringatárolóra.

Ha nem pont ezekben a pozícióban, de szívesen dolgoznál nálunk, jelentkezz, írd le, miben vagy jó. Lehet, hogy legközelebb rád lesz szükségünk.

 

Címkék: állás

Karbantartás lesz az indavideo.hu rendszerben

2015.11.30. 16:15 | Szólj hozzá!

Sziasztok!

Ma éjféltől 10 perc előre tervezett leállás várható az indavideo.hu rendszerében, mely során új szerverek állnak szolgálatba.

shoot_2015-11-30_16_09_50.png

Reményeink szerint azt követően minden zökkenőmentesen fog működni. Ha mégsem, akkor kollégáink küzdenek majd reggelig, hogy kedden már mindenki megkapja a maga indavideo.hu adagját.

Köszönjük a türelmet.

Indavideo csapata

Eltűnt, elérhetetlen levelek az Indamailen.

2015.11.13. 12:57 |

[update] Szasztok! A sérült tárolót a kollégáink helyreállították. Legjobb tudomásunk szerint minden fiók és azok tartalma rendben helyreállt. Ha mégis rendellenességeket tapasztaltok, kérjük jelezzétek a hibabejelntőben.

[update] Sziasztok! Az Indamail rednszergazdái nagy erőkkel dolgoznak, hogy helyreállítsák a megsérült adattárolón kezelt fiókokat. Köszönjük a türelmet.

err1.png

Mint azt tapasztaljátok pár napja a levelezésben komolyabb fennakadás tapasztalható, elérhetetlen a beérkezett mappa, vagy ha betöltődik nem találjátok a régi leveleket. A hiba okát sikerült felderítenünk és annak elhárítása folyamatban van. Kérünk benneteket legyetek türelemmel remélhetőleg hamarosan minden visszazökken a normális kerékvágásba. Fontos: a leveleitek nem vesztek el, hanem azok biztonságos helyen várják, hogy a hibaelhárítás után újra hozzáférjetek.

Dolgozz velünk!

2015.10.13. 12:28 | Szólj hozzá!

Remek hangulatú irodában dolgozhatnál, egy szuper csapattal, Magyarország legnépszerűbb közösségi szolgáltatásain.

Taplraesett sitebuildert keresünk!

 

Szeretnénk veled dolgozni, ha van pár év tapasztalatod
 - HTML sitebuildben,
 - reszponzív oldalak építésében,
 - CSS-ben, Javascripben, jQueryben, AJAXban.

Külön jó, ha nem rettensz meg amikor
 - Photoshopot,
 - JS Debugot kell használnod,
 - HTML5-ről vagy Sassról van szó.

Találd ki, hogyan tudsz jelentkezni!

 

Címkék: állás

Csíkszeredáról nézném a kedvenc videóimat, mi van már?

2015.09.25. 09:32 | Szólj hozzá!


UPDATE: most már nem maradtok le a videókról a környező országokból sem! Indapass vagy facebookos belépés után az összes tartalmat látjátok az Indavideón! Az Indapass regisztrációhoz csak egy e-mail cím kell és egy jelszó. A videó oldaláról vagy itt is tudtok regisztrálni. Jó szórakozást!

Az Indavideó homokozója elsősorban Magyarország. Ha nem látsz minket külföldről, annak két oka lehet.
  1. Szerzői jogi, vagy
  2. átmenetileg nem fér ki a csövön, amit nézni szeretnél.

Előbbivel nincs mit tenni, utóbbin dolgozunk. Október elejéig türelmedet kérjük, utána remélhetőleg eléred azokat a videókat Csíkszeredáról és East Hamből is, amiket eddig nézegettél.

Köszönjük,
Indavideó csapat

Ma este 10-kor a blog.hu pár percet pihen

2015.09.16. 15:59 | Szólj hozzá!

Az indapass kap egy facebook-os összekötést érintő kisebb ráncfelvarrást, ami a blog.hu 2015.09.16. este 10 óra körüli pár perces leállását okozza.

A megértéseteket köszönjük.

Lelassult az Indamail!

2015.09.01. 18:30 |

slownet.jpg

Az elmúlt napokban sokan tapasztaltátok, hogy az Indamail levelezési fiókotok nem, vagy csak nagyon lassan volt elérhető. Sajnos ez nem véletlen, jelen pillanatban is küzdünk egy hálózati problémával aminek az elhárítása folyamatban van. Kérjük szíves türelmeteket mindent elkövetünk, hogy mihamarabb újra a megfelelő sebességen tudjatok levelezni.

Bármit csinálsz hétvégén, videózd le, de csak akkor, ha szeretnél egy Volt-Sound-Sziget-Strand-b.my.Lake VIP passt

2015.06.26. 13:40 | Szólj hozzá!

Az induláskor már szóltunk, hogy van egy jó kis videópályázatunk az Indavideón. Csupán egy 15-20 másodperces videóval egy nagyon VIP, ötfesztiválos bérletet nyerhettek, vagy a Telekom Volt Fesztiválra egy páros hetijegyet szállással.

Most azért szólunk, mert vasárnap éjféig lehet feltölteni videót, azaz egy egész hétvégétek van még a videózásra.

A zsűri díját a legfrappánsabb, legviccesebb, legeredetibb videó kapja, a közönségdíj pedig azé lesz, aki a legtöbb tetsziket gyűjti. Ráadául a szavazók között is sorsolunk VIP jegyeket a VOLT-ra, szóval a szívecskét is érdemes nyomkodni a videók alatt.

Videózzatok, töltsetek, nyerjetek!

 

Egy 15 másodperces videóért egész nyárra szóló VIP fesztiválbérletet kaphatsz!

2015.06.18. 14:42 | Szólj hozzá!

Az Indavideón elindítottunk egy szuper videópályázatot a Telekom VOLT Fesztivál támogatásával, pazar nyereményekkel.

A zsűri díja 1 db VIP bérlet, amely a Telekom VOLT Fesztivál mellett a Mastercard Balaton Soundra, a Szigetre, a STRAND - Nagyon zene Fesztiválra és a B.my.Lake-re is érvényes. De tényleg! A közönségdíj pedig egy páros VIP bérlet a VOLT-ra, nem viccelünk, szállással!

A feladat pedig sosem volt még ilyen egyszerű: készíts legfeljebb 20 másodperces videót arról, mit csinálsz, ha épp nem vagy Sopronban. Azaz akár most, ebben a pillanatban. Vedd elő a mobilod, fordítsd el, hogy fekvő legyen a videó, és indítsd el a felvételt.

Ha elkészültél, töltsd fel a pályázat oldalán, oszd meg, és kérj meg mindenkit, hogy nyomkodja alatta a szívecskét!

Ennél sokkal jobbat tudsz?

Ne fogd vissza magad, forgasd le, töltsd fel!

A zsűri díját a legfrappánsabb, legviccesebb, legeredetibb videó kapja, a közönségdíj pedig azé lesz, aki a legtöbb tetsziket gyűjti.

Még valami: a szavazók között is sorsolunk VIP jegyeket a VOLT-ra!

(Ne lepődj meg, a videód végére automatikusan befűzzük, mi történik mindeközben Sopronban.)

volt_posztba.png