Az Inda gépházblogja

Újdonságok a Blog.hu alatt

Kicsit megváltozott a Címlap. Immár több ajánló fér ki, s így megnövekedett a blogajánlatok szerepe is. A Címlapon a vezető anyag alatti linkre kattintva ("Ajánlj blogbejegyzést!") lehet ajánlani mindenféle (nemcsak blog.hu-s) blogpostokat, és ezek nem csak a Blog.hu címlapon jelenhetnek meg, hanem a blog.hu-s blogok oldaldobozában is.

Elsősorban olyan blogbejegyzéseket várunk, melyekről azt gondoljátok: jó lenne, ha más is olvasná, azért mert érdekes, mert szerethető, mert egyszerűen jó, mert vicces, fura, újszerű. Egyszóval olyan, amit szerettetek. Persze jöhetnek saját blogjaitok legjobb postjai is.

Az ajánlott blogpostokat a promo.blog.hu oldalon láthatjátok.

Ha szeretnél a saját blogodra kitenni blogajánló dobozt, menj a blogod adminfelületén a Megjelenítés fülre, majd azon belül kattints az Oldaldobozok fülre. Ott a Blogajánló dobozt húzd ki abba a hasábba, ahol szeretnéd megjeleníteni. Majd klikkelj a Küld gombra.

Itt egy rövid videó is.

Aki szeretné felülbírálni a Blogajánló doboz színeit, viselkedését, az ezt a pár sort másolja be a blogja CSS-ébe, és ott bátran alakítgathatja, átszínezheti:
.inbox a.promo_inbox { margin:0px;padding:2px;display:block}
.inbox a.promo_inbox:hover { background-color:#e0f0ff;color:black}
.inbox a.promo_inbox { text-decoration:none; color:#444}
.inbox a.promo_inbox span.tit {font-weight:bold;font-size:11px;margin:0px;margin-top:2px;padding:0px;display:block}
.inbox a.promo_inbox span.par {display:block;margin-bottom:4px;}
.inbox a.promo_inbox strong {background-color:#e0e0e0;padding:2px;margin:0px;margin-bottom:4px;margin-top:0px;display:inline;}
.inbox div.promo_sep {border-bottom:1px solid #e0e0e0;width:100%;height:2px;margin:4px;padding:0px;font-size:0px}
A Blog.hu Címlapja folyamatosan változik. Akár ezzel kapcsolatban, akár mással kapcsolatban is bátran írjátok meg véleményeteket. Az érdekes olvasói hozzászólásokat ugyanis mindig észben tartjuk, ha valami új fícsör, vagy változáson törjük a fejünket.

Érdemes felvennetek a Bajkonur gépházblog rss-ét feedolvasótokba. Így a legbiztosabb, hogy nem maradtok le a fontos bejelentésekről, frissítésekről.
Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása