Az Inda gépházblogja

Blog.hu-s blogok az Index címlapján

Egészen biztosan nem túlzás, ha azt állítjuk, újabb virtuális kilométerszelvényt ugrottunk át a hazai blogoszféra történetében.

A jó hír úgy szól, hogy az Index redizájn óta a blog.hu-s blogok is kikerülhetnek az Index címlapjára, vagyis potenciálisan több százezer netező elé kerülhet a ti blogposztotok is.

Igen, az Index címlapra egy hete nem csak az indexes vagy Index-közeli blogok kerülnek ki, hanem - reményeink szerint - egyre többször és egyre gyakrabban kaphat teret ezen a felületen minden blog.hu-s poszt, ami...

Mik a szerkesztési elvek? A szerkesztők igyekeznek megtalálni az aktuális és érdekes tartalmakat a blog.hu-s blogokon, s ezekből válogatnak az Index címlapjára, napjában többször. Vagyis immár eggyel több érvet tudunk mondani, ha megkérdezik tőlünk: miért lenne érdemes nekem éppen a Blog.hu alatt blogot nyitni, vagy blogomat folytatni, he?

(Megmarad természetesen a korábbi promóciós lehetőség is. Akik azt szeretnék, hogy blogposztjuk megjelenjen a Blog.hu-n, azok kattintsanak a címlapon az "Ajánlj blogbejegyzést!" linkre. Figyelem, a szerkesztők nem csak blog.hu-s posztokat várnak ide: bárhol is blogolj, bátran beküldheted ezen a felületen az irományodat.)
Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása