Az Inda gépházblogja

Készülj a határátlépésre!

Jövő hét csütörtökön, azaz 2008. január 10-én eljön az Ongo utazói számára a virtuális Schengen. Ezen a napon lép ugyanis be az Ongo az IndaPass rendszerébe, azaz innentől kezdve az Ongo felhasználói számára azonosítójukkal és jelszavukkal a többi Inda-szolgáltatás is elérhetővé válik. Az Ongo-felhasználóknak ezzel lehetőségük lesz az eddigi azonosítójukkal használni a Vipmailt, a Blog.hu-t, az Index Fórumokat, az IndaFont, az IndaVideót, az IndaFotót és a C-Travelt. Azok pedig, akik már rendelkeznek Indapasszal, csatlakozhatnak az Index utazóközönségéhez, az Ongóhoz, ahol máris megoszthatják egymással a síelős, forraltborozós és pálmafás élményeiket.

Technikailag a következőket kell tudni:

Azok a felhasználók, akik eddig az Ongót használták, a következő belépéskor elfogadják az IndaPass felhasználási feltételeit. Mivel mind az Inda rendszereiben használt IndaPass, mind az Ongo-belépéskor használt azonosító egy e-mailcím, ezért automatikusan létrehozunk majd az Ongo-azonosítóból egy Indapasst, ez lesz a kulcs az Index illetve az Inda további szolgáltatásaihoz. A használatot és a belépés módját tekintve az Ongón ehhez képest semmilyen egyéb változásra nem kell majd készülni.

Van már Indapassod is ugyanezzel az e-mailcímmel? Semmi gond. Ebben az esetben ezt a rendszerünk észre fogja venni, az átállás utáni belépésed automatikusan összeolvasztja a kettőt, s a már meglévő Indapassod alá odakerül az Ongo-felhasználód is. A jövőben arra figyelj, hogy az Ongón ezután is már csak az IndaPass-jelszavaddal tudsz majd belépni. Ha például a peter@ongo.hu emailcímmel van IndaPassod és Ongo-felhasználód, de az IndaPasshoz a "tamás", az Ongóhoz az "alma" jelszavakat használtad eddig, akkor a jövőben az Ongót is a "tamás" jelszóval tudod elérni.

Van már ugyan Indapassod, de másik e-mailcímmel, mint amit az Ongón használsz? Ebben az esetben az Ongo-felhasználódból létrehozunk egy másik IndaPasst, amit épp úgy fogsz tudni használni mint a másik IndaPassodat. Egyelőre tehát két IndaPassod lesz, de hamarosan lehetőséget fogunk neked adni arra, hogy egyesítsd őket.

Van már Indapassod, de még sohasem használtad az Ongót? Ebben az esetben ha Indapassoddal belépsz, bármikor létre tudsz hozni az Ongó oldalán egy helyi felhasználót.

Ezen kívül az Ongo oldalon is lehetséges lesz IndaPasst regisztrálni és elérhetőek lesznek az IndaPass felületei valamint az Inda-navigációs fejléc is.

Amennyiben kérdésed vagy észrevételed van, írj bátran nekünk a support@inda.hu
e-mailcímre. Felvesszük veled a kapcsolatot és igyekszünk a lehető leghamarabb megoldani a problémádat.
Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása