Az Inda gépházblogja

Üdvözlet, Ongo!

Ezzel a posttal szeretnénk köszönteni az Inda nevében az Ongo felhasználóit. Tegnap sikeresen lezajlott az Ongo régóta tervezett becsatolása az IndaPass alá. Ez kétszeresen is örömhír.

Egyrészt azért, mert az Ongo felhasználói a jövőben a megszokott módon, emailcímük használatával más szolgáltatásokat is használhatnak. (Erről bővebben az Inda.hu oldalon olvashatnak.)

Reményeink szerint az Ongo ígéretesen gyarapodó közösségére is jótékony hatással lesz a házasság. Az IndaPass segítségével az Inda aktív közösségének figyelmét is szeretnénk kissé az Ongo felé fordítani, hiszen ehhez hasonló tematikus közösségi oldal az Indán belül eddig nem volt.

Az indás szolgáltatások felhasználói síelős élménybeszámolóikat immáron az Ongóra is feltölthetik. Az IndexFórum Utazás topikjának közönsége, a Blog.hu utazós blogjainak írói és olvasói, az IndaFotó utazós közönsége, valamint a C-Travel felhasználói ezentúl külön regisztráció nélkül használhatják az Ongo utazási szájtot is.

Ugyanígy bátorítanánk az Ongo-felhasználókat arra, hogy látogassanak el ezekre a szájtokra, mert bizonyosan sok érdekességet találhatnak, amennyiben utazással kapcsolatos címkékre keresnek.

Amennyiben bármilyen probléma merülne föl a szolgáltatással illetve a belépéssel/regisztrációval kapcsolatban, bátran írjatok a supportKUKACinda.hu címre. Minden felvetésre, észrevételre a lehető leghamarabb válaszolunk.

Utazásra fel!
Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása