Az Inda gépházblogja

Képek beágyazása weboldalba az Indafotóból

Akinek van blogja vagy céges weboldala azzal biztosan előfordult már, hogy egynél több képet szeretett volna egyszerűen megmutatni a közönségének, anélkül, hogy azoknak el kelljen navigálniuk az adott oldalról.

Ezen a problémán segít az Indafotó beágyazás funkciója. A leggyakoribb felhasználási mód egy album beágyazása, ilyenkor a képeinket az Indafotón albumba kell rendezni és az album neve melletti beágyazás linkre kattintani.

Indafotó beágyazás menü

A beágyazás oldalon beállíthatjuk a fotócsík méretét pixelben vagy a látni kívánt fotók számát, a fotócsík háttérszínét illetve, hogy álló avagy fekvő csíkot szeretnénk. Egy blogbejegyzésbe például fekvő, egy weboldal oldalsávjába pedig álló csíkot érdemes beágyazni. A beállítások eredményeképpen kapott kódot kell bemásolnunk weboldalunk kódjába és kész.

Indafotó beágyazás oldal

Az albumok mellett azonban ugyanígy beágyazható egy adott címkével ellátott képek listája - sőt, itt azt is meghatározhatjuk, hogy a saját magunk által felcímkézett képekből vagy az összes Indafotó felhasználó által felcímkézett képekből szeretnénk fotócsíkot készíteni.

Ezeken felül még a keresések eredményeit és a kedvenc képek listáját is beágyazhatóvá tettük, amik természetesen új - a keresésünknek megfelelő - fotók feltöltésével és új fotók kedvencnek jelölésével folyamatosan bővülnek majd.
Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása