Az Inda gépházblogja

Megérkezett az Indamail

Amióta elindult a Vipmail, folyamatos fejlődés jellemezte szolgáltatásunkat: igyekeztünk megoldásokat találni a felhasználók minden igényére. Büszkék vagyunk arra, ami sikerült, és igyekszünk tanulni abból, ami kevésbé.

Az elmúlt egy évben többször kértük a véleményeteket, javaslataitokat, hogy egy kézreállóbb, jobb, okosabb mail szolgáltatást biztosíthassunk a felhasználóinknak, Nektek. Másfél hónapja ért célegyenesbe a fejlesztés, ekkor számotokra már elérhetővé tettük az új generációs levelezőnket, az Indamailt. Az Indamail új névvel, új designnal, jobb szolgáltatásokkal váltja fel a Vipmailt. Az Indamail legfontosabb jellemzői:

  • 2 GB tárhely, megnövelt csatolmányméret
  • Könnyen kezelhető, gyors kezelőfelület
  • Testreszabhatóság választható színsémákkal
  • Több küldő identitás (küldhetsz levelet másik feladóval, ha az a másik cím is a tiéd)

A tesztidőszak alatt temérdek hasznos és értékes visszajelzést kaptunk, ezek alapján még gyúrtuk az Indamailt, kijavítottuk a hibáit, illetve belefejlesztettük azokat a funkciókat, amiket a legtöbben kértetek.

Ezen a héten egy számodra valószínűleg észrevétlen élesítés során átállunk a Vipmailről az Indamail levelezőrendszerre.

Az átállás során személyes teendőd nem lesz. A leveleid, kontaktjaid megmaradnak, és egy az egyben áttelepülnek az új rendszerbe. A Vipmailes emailcímed nem változik meg sem most, sem a jövőben. Tehát csak a szolgáltatás neve lesz új, az email címedet az új postafiókodban ugyanúgy használhatod, mint eddig.

Reméljük, szeretni fogod az új postafiókodat, és nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Kérjük, hogy írj nekünk tapasztalataidról. Ha bármilyen probléma merülne fel, szintén írj nekünk, segítünk.

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása