Az Inda gépházblogja

Pakold képeidet a térképre!

Elindult az Inda új geotagging szolgáltatása, az Indageo, mellyel bárkinek megmutathatod, hol készültek a képeid. A Yahoo térképadatbázisára épülő ingyenes szolgáltatással az Indafotóra feltöltött, illetve az MMS-ben beküldött fotókat helyezheted térképre.

Megnézheted azt is, más felhasználók képei hol készültek, vagy böngészheted a térképre terített képszőnyeget. Ideális alkalmazás fotóséták résztvevőinek, de akkor is, ha a nyaralás képeit akarod rögzíteni a térképen.

MMS-ben T-Mobile és Pannon telefonokról küldhetsz képet Magyarországon bárhonnét, a rendszerünk pedig automatikusan a megfelelő térképhelyre rakja a fotódat. A beküldött képeket egy kód segítségével a weben kötheted saját profilodhoz, de a T-Mobile előfizetői regisztrálhatják is telefonjukat az Indageón, így az ő képeiket rögtön a megfelelő felhasználóhoz rakja a rendszer. Az MMS-ek feltöltése nettó 65 forintba kerül üzenetenként.

Az Indageóba az Indageo.hu oldalon tudsz belépni, de az Indafotóból is eléred, használatához Indafotó-felhasználó szükséges. Az Indageo jelenleg tesztüzemben működik, így előfordulhatnak hibák. Kérjük, segíts a tesztelésben, hogy még jobb szolgáltatást nyújthassunk. A hibákat itt jelezhetitek.
Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása