Az Inda gépházblogja

Fotózz az év leghosszabb napjain!

A fotóséták után újabb közös fotózásra hív az Indafotó! Egy új közösségi eseményt próbálnánk ki - ez pedig a Timeshooting.

A Timeshooting "előnye", hogy a résztvevőknek nem kell egy időben egy helyen lenniük, lehetnek bárhol a világon. A lényeg, hogy egy előre meghatározott időpontban vagy időintervallumban készítsenek néhány képet ott, ahol éppen vannak és ezt osszák meg a közösséggel.


Június 20-án, pénteken ne hagyjátok otthon a fényképezőgépeiteket, a feladat annyi, hogy amikor a leghosszabb nappalon a nap a legmagasabbról süt - tehát dél és délután egy között - lőjetek képet, akárhol is vagytok! Legyen az az irodában vagy ebéd alatt, bevásárlás, kutyasétáltatás, strandolás vagy biciklizés közben, mobillal vagy profi géppel - kattintsatok párat, a legjobb képet töltsétek fel az Indafotóra és adjátok hozzá a timeshooting és a leghosszabb_nappal címkéket!

Mobilosok figyelem, az Indageón keresztül MMS-ben is tudtok már képet beküldeni az Indafotóra. Az MMS-ben küldött képetek egyből térképre is kerül a beküldés helyének megfelelően! További infók és telefonszám az indageo.hu-n.

"Tradicionálisan" június 21-e az év leghosszabb napja, amikor legtovább van világos a Föld északi féltekéjén. Ez azonban minden szökőévben - így idén is - egy nappal előbbre csúszik.

Június 21-én is remek képeket készíthettek! Ezen a napon rendezik meg a Múzeumok Éjszakáját is. Ilyenkor lehetőség van felmenni a Nemzeti Galéria kupolájába, ahonnan gyönyörűen belátni az egész várost. Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget sem! Továbbá június 21 a zene ünnepe és egyben a gördeszkázás világnapja is.

Timeshooting képek: (címke: leghosszabb_nappal)

Múzeumok éjszakája képek: (címkék: múzeumok, éjszakája)

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása