Az Inda gépházblogja

Rejtett albumok és értesítés az Indafotón

Régi adósságunkat törlesztjük a Rejtett albumokkal. Mindenkinek vannak olyan képei, melyek nem tartoznak az egész világra, hanem csak egy szűkebb körre, társaságra. Ezért az elrejtett albumaidba úgy tudod meghívni az ismerőseidet, hogy közben garantáljuk, hogy rajtuk kívül más nem láthatja a képeidet. Jöhetnek a családi fotók, képek a legvadabb házibulikról vagy titkos összejövetelekről - te döntöd el, hogy mit mutatsz meg a világnak.

Oké, de hogyan működik?

 

1. A feltöltés első lépésében jelöld be, hogy rejtett képeket szeretnél feltölteni. 

 

2. Ha még nem vagy Indafotó felhasználó, regisztrálj és töltsd fel kedvenc képeidet te is, hogy könnyen mutathasd meg bárkinek, akinek csak szeretnéd.

3. Amikor a képek feltöltődtek az Indafotóra, válassz nekik albumot. Itt csak a rejtett albumaidat mutatjuk neked - ha még nincs rejtett albumod, akkor létre kell hoznod egyet, írd be a nevét az Új album mezőbe.

4. Az albumválasztó alatt találsz két mezőt, a felsőbe írhatod azoknak az e-mail címeit, akiket meg szeretnél hívni az albumba. Ők bejelentkezve nézhetik meg a nekik szánt képeidet fotókat –abban az esetben, ha még nem indafotósok, rövid regisztráció után azonnal böngészhetik a képeidet.  

 

5. Kedvenc fotóidat már feltöltés közben rejtett albumokba rendezheted, de később is elrejthetsz egy albumot, vagy éppen publikussá tehetsz egy korábban rejtettnek  jelöltet.

6. A Képrendezőben kiválasztott korábban publikus albumodat egyetlen kattintással rejtetté teheted. Ugyanitt bármikor új meghívókat tudsz küldeni, vagy éppen szűkítheted a rejtett albumhoz hozzáférők listáját. Ehhez nyisd meg a rejtett albumodat a Képrendezőben és kattints a Meghívásra. Meghívott ismerőseid listáját a Meghívottak menüpontban módosíthatod. 

 

Az értesítést a publikus albumaidnál is használhatod, a feltöltés utolsó lépésében küldheted el a frissen feltöltött képeidről az értesítést az ismerőseidnek e-mailben. Az emailcímeiket csak egyszer kell begépelned, azokat a levelezőprogramokhoz hasonlóan a rendszerünk megjegyzi, így legközelebb elég elkezdeni begépelni, mi automatikusan kiegészítjük. Ha elfelejtettél valakinek értesítést küldeni, azt később a Képrendezőből vagy az albumod oldaláról is megteheted, és ugyanígy ajánlhatod bármely indafotós albumot is levélben. Ne feledd, a fotózás megosztással végződik!

 

A felhasználóink visszajelzései alapján változtattunk néhány helyen. Száműztük a flasht a képoldalakról, így azok gyorsabban töltődnek be és igyekeztünk a sok albummal rendelkezőknek kedvezni az Új album linkkel, amihez nem kell végigtekerni az egész albumlistát.

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása