Az Inda gépházblogja

Freestart albumok az Indafotón - Gyakran Ismételt kérdések


Mire fel ez a nagy költözés?
A Freestart megszűnése miatt egyes freestartos szolgáltatásokat - az Albumokat és a Mail-t a jövőben az Inda üzemelteti - az Albumokat például az Indafotó.

Mi történik a képeimmel?
A képeidet, kommentjeidet, albumaidat átvisszük az Indafotóra, az átmásolás után itt tudod majd őket elérni, megosztani.

Mikor kezdődik a költözés?
Április 6-án hétfőn, legkésőbb szerda estére csütörtök estére végzünk. Csináltunk egy külön oldalt, ahol követhető a költöztetés státusza.

Oké, péntektől az Indafotón keressem a fotóim, de addig?
Mostantól 30 napig a Freestarton is eléred még a képeidet, de újakat már nem tudsz feltölteni, rendezni és hozzászólni sem szabad.

Rendben, de hogyan lépek be?
Indapass-szal. Ha még nincs ilyened, akkor a költözés során csinálunk egyet. Ez pontosan ugyanaz az e-mailcím és jelszó páros lesz, mint amivel a Freestartba is be tudtál lépni.

Ha már van Indapasszod...
...és a freestartos e-mailcímeddel regisztráltál, akkor ezzel tudsz majd belépni az Indafotóba. Ha esetleg elfelejtetted volna, hogy mi volt az, kérj új jelszót és máris küldjük.

Belépés csak teljes e-mailcímmel!
A Freestarthoz képest nagyon fontos változás, hogy az Indapassba teljes e-mailcímmel kell belépni.


Tehát ha a Freestartba "alma" néven léptél be, akkor az Indapasszod "alma@freestart.hu" vagy "alma@startdsl.hu" lesz.


Fontos, hogy amíg a költözéssel nem végeztünk, addig inkább ne lépj be, a költözés nagy rumlival jár és nem szeretnénk, ha szanaszét pakolva látnád a képeidet.

Beágyazott képek
Sajnos ezek eltörnek, a képeidet újból be kell ágyaznod az Indafotóból. Szerencsére a két fotómegosztó oldal elég hasonló, ezért biztosan ki fogod ismerni magad. Fontos: ha valahol linkelted a képeidet, albumaidat, vagy a freestartos profiloldaladat, az nem vész kárba, mert átirányítjuk majd az Indafotó megfelelő oldalára.

Rejtett, személyes, másokkal megosztott albumok

A nem publikus albumaitokat az Indafotóba rejtett státusszal hozzuk át, ez azt jelenti, hogy ezeket az albumokat csak a gazdája látja. Az albumba e-mailben meghívhatsz bárkit - nekik szükségük lesz Indapassra, ha már van nekik, akkor gond nélkül meg tudják nézni.

Ha a Freestartban már megosztottad valakivel, akkor ezt újra meg kell tenned.

Nem kaptál választ a kérdésedre?

Szólj hozzá itt a Gépházblogban és helyben megválaszoljuk, de írhatsz nekünk levelet is a Kapcsolat oldalon.

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása