Az Inda gépházblogja

Indamail belépés könnyítés

Miután egyre többen használjátok az Indamail levelezési rendszert, kicsit könnyítettünk a belépési folyamaton. Az Inda szolgáltatásai közül elsőként az Indamail megjegyzi az emailcímeteket, ha azt kéritek, így ugyanazon a számítógépen nem kell minden bejelentkezéskor újra begépelnetek.

Ennek megfelelően a belépődoboz az indamail.hu-n megváltozott.

 

Ahogy azt az ábrán is leírtuk, nem kell továbbiakban a böngésző varázslójára hagyatkoznotok. Fontos, ha később kikapcsoljátok a funkciót, akkor az indamail törli az információt.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy csak abban az esetben használjátok ezt a funkciót, ha saját számítógépet használtok a levelezésre!

A másik, "Maradjak belépve" kapcsoló az Indapass beléptetést szabályozza. Ha bekapcsoljátok, addig tart belépve az Indapass titeket, míg ki nem léptek a fejlécben található kilépés linkre kattintva.

Erre a funkcióra kiemelten igaz, hogy csak abban az esetben használjátok, ha saját számítógépen dolgoztok.

Mások által is használt számítógépen soha ne használjátok ezeket a belépést könnyítő funkciókat, mert ezzel illetéktelenek is hozzáférhetnek adataitokhoz.

Azért, hogy levelezési adataitok biztonságban legyenek, az Indamail beállításai között állítható automatikus kiléptetés mindig felülbírálja a belépéskor megadott kapcsolót.

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása