Az Inda gépházblogja

A barátaid képei és némi ráncfelvarrás az Indafotó új belépett címlapján

Újragondoltuk az Indafotó címlapját - amivel a fotómegosztóba belépve találkozhattok. A régi - valójában a kilépett címlaptól nem sokban különböző - kezdőlap helyett egy sokkal személyreszabottabb és érdekesebb oldalt találhattok.

Úgy gondoltuk, hogy aki belép az Indafotóra, azt első sorban az érdekli, hogy a saját képeivel mi történt, ezért a bal oldali széles hasábba áthelyeztük az Aktivitások dobozt, ahol külön mutatjuk az elmúlt 30 napon legtöbbet nézett, legtöbbet kedvencelt és legtöbbet kommentelt fotóitokat.

Aktivitások a belépett Indafotó címlapon

Aki jobban szerette az időrendi nézetet, az továbbra is megtalálja a számítását a külön Aktivitás oldalon.

Miután megnézted mi történt a saját képeiddel, azt gondoltuk érdekelne az is, hogy mit csináltak a barátaid. Régi hiányosságot igyekszünk pótolni a Kedvenc fotósaid funkcióval. A Kedvenc fotósaid dobozban az Indaneten követett emberek frissen feltöltött képeit láthatod. Az Indaneten jellemzően az ismerőseidet/barátaidat jelölöd ismerősnek (és ezzel együtt, ha csak ki nem ikszeled, követésre is), de mi ennél megengedőbbek vagyunk - nyugodtan jelölhetsz egy kvázi-ismeretlen fotóst is követésre, ha tetszenek a képei, az ismerőseid között nem fog megjelenni, de a képeit látni fogod a címlapodon, ha tölt fel.

Indanetes barátaim friss képei az Indafotón

Legalulra került az Érdekes képek közül néhány, véletlenszerűen kiválasztott darab.

A címlapon mától megjelenik az Indafotó blog, külön dobozban és azonnal tájékozódhatsz a Tárhely dobozból az adott hónapban rendelkezésedre álló helyről, képek számáról.

Ennyi lenne mára, reméljük tetszik! Ne feledjétek, a fotózás feltöltéssel végződik! ;)

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása