Az Inda gépházblogja

Küldj képet az Indafotóra e-mailben, egyenesen a mobilodról!

Nagyszerű lehetőséggel gazdagodott ma az Indafotó, mostantól mobillal készült képeiteket bárhonnan, bármikor feltölthetitek!

Nem ritka, hogy a téma ott van előttünk, de a kameránk éppen nincs kéznél, vagy sikerült olyan fotót lőnünk, amit azonnal megosztanánk, de csak később kerülünk gépközelbe.

A mobiltelefonnal készült, vagy a mobilra áttöltött fotók azonnali beküldésére nyújt lehetőséget új szolgáltatás-elemünk, az e-mailes fotóbeküldés.

Az e-mailes képfeltöltéshez is indafotós hozzáférés kell, a Beállítások oldalon kérhetsz magadnak címet ami az indafotós neved lesz és négy szám - erre a címre azonnal küldhetsz képet. A kukac után indafoto.hu-t írj.

A fotóid az általad választott albumba kerülnek, ezt ugyanitt tudod beállítani. Az e-mailcímet megváltoztathatod, de ha nem kell, akkor ki is kapcsolhatod. A tárgy/subject mezőbe írt szöveg lesz a képed neve és több képet is csatolhatsz egy-egy levélhez (ilyenkor a képek sorszámozódnak).

Ha ezekkel mind megvagy, akkor bombázhatsz minket a mobilos képeiddel, legyen az étel/ital, kutyasétáltatás, biciklis felvonulás, vagy ami csak szembejön és érdekes :)

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása