Az Inda gépházblogja

Új címlap és néhány apróbb frissítés az Indafotón

  Tegnap nap közben észrevehettétek, hogy az Indafotó új címlapot kapott, ami akkor látható, mikor nem vagytok belépve Indapasszal.

 

 

Az új címlap szellősebb a korábbinál, a szolgáltatást kevésbé ismerők egy kattintással eljuthatnak szintén új bemutatkozó oldalunkra - miert.indafoto.hu - ahol igyekszünk őket meggyőzni arról, amit már sokan tudtok - miért jó az Indafotó.

 

 

Ezen kívül ízelítőt adunk nekik az Indafotóból egy szép és izgalmas nagy kép, illetve a napi érdekes fotók közül több kis kép formájában. A legfrissebb címkékből is kiírunk párat, valamint láthatják az Indafotóblog friss bejegyzéseit.

 

 

A nagy kép alá kiírjuk a fotós nevét, így ha tetszik a kép, akkor az oldala mellett egyből a készítő friss fotóit is megnézhetitek az indafotós profiloldalán.

 

 

A böngészés linkre kattintva egyből az érdekes képek oldalára juttok, ahonnan rögtön három másik oldalra léphettek tovább. Innen érhetőek el a

Ezek az oldalak eddig is megvoltak, de most már csak az első 1000 fotót mutatjuk mindegyik listából, így jóval gyorsabb őket böngészni.

Újdonság azoknak, akik a címlapról szoktak bejelentkezni, hogy az Indapass dobozt egy helyben lenyíló felület váltotta fel. Ezzel több hely marad a fotóknak az oldalon, és szebbek is lettünk kicsit.

Reméljük az új, szellősebb, érdekesebb címlap elnyeri tetszéseteket! Természetesen a jövőben is igyekszünk nagyjából havonta újabb és újabb frissítéssel jelentkezni, ahogy eddig is tettük!

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása