Az Inda gépházblogja

Változások az Indamail csatolmány kezelésében

Kedves Indamailesek!

Zenét, filmet, vicces képsorozatot mailben küldeni és fogadni egyaránt jó móka, ám egy idő után a rengeteg nagyméretű csatolmány sokat foglalhat az egyébként nem kevés tárhelyünkből, és a levelek letöltését is lelassíthatja.

Az Indamailben eddig is küldhettetek akár 1 GB-os óriáscsatolmányokat, melyeket nem közvetlenül a levélbe csatolt a rendszer, hanem külön szerveren tárolta, ahonnan a címzett egyszerűen letölthette azokat.

A nagyméretű mellékletek kezelése mostantól még egyszerűbb, kényelmesebb, és nem mellékesen tárhelykímélő lesz!

  • Miután mellékletet csatolsz egy levélhez, a rendszer eldönti, hogy egyszerű, vagy óriáscsatolmányként továbbítsa a címzettnek. (Az 5 MB-nál nagyobb fájlokat automatikusan óriásnak tekinti.)
  • Az óriásmellékletet a címzett egy linken keresztül egyszerűen letöltheti, a linket a leveled végén találja.
  • Az 5 MB alatti csatolmányokat az eddig megszokott módon továbbítjuk.

FONTOS!

  • Egy levélben egy óriáscsatolmány fér el.
  • A levél küldése előtt meggondolhatod magad, elég ha kiveszed a feltöltött fájl neve melletti pipát, és máris feltölthetsz egy új mellékletet.
  • Az óriáscsatolmány maximális mérete továbbra is 1 GB.

Az új szolgáltatás-elem a mai napon debütál, először csupán néhány fiókban, a rövid tesztidőszak után pedig már mindenki egyszerűbben és kényelmesebben küldhet nagyméretű csatolmányokat az Indamailben.

Kellemes csatolmányozást kívánunk,

Inda csapat

[Update 17:43]

Kisebb hibát találtatok az elküldött levelek lista oldalon. A jelzések nyomán azonnal javítottuk is a problémát. Ha további indamail WEB-es felületével kapcsolatos problémákat tapasztaltok kérjük, jelezzétek kommentben, vagy a láblácben a kapcsolat formon.

[Update 20110506 09:53]

Az általatok is jelzett mappa tartalom sorszámozási hibát javítottuk a mai napra. Elnézésteket a kellemetlenségért. Reméljük továbbiakban ilyen hibával nem találkoztok. Ha mégis jelezzétek a support@inda.hu-n. A frissítés tartalmazza a feltöltési folyamat hibakezelését is: ha még folyamatban van a feltöltés és el akarnátok hagyni a levél írás oldalt akkor a rendszer figyelmeztetést küld felétek . Reméljük ezzel is kellemesebbé tettük a felhasználói élményt. 

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása