Az Inda gépházblogja

Indamail mobilon!

Elkészültünk az Indamail okostelefonra szabott felületével, így mostantól úton-útfélen, egyszerűen és kényelmesen levelezhettek, akár mobilról is!

Mobil böngészőben jelenleg az m.indamail.hu címen éred el a mobil Indamail béta verzióját, ahol belépés után rögtön láthatod az asztali verzióban megszokott mappáidat.

Az új, olvasatlan levelek számát a jobb felső sarokban jelezzük.

Az Érkezett levelek mappában könnyen áttekintheted az emaileket, a feladó és a tárgy alatt a levél szövegének kezdete is látszik, sőt itt minden olyan műveletet rögtön el tudsz végezni, ami megkönnyíti a mobilos levelezést. Kijelölés után áthelyezheted a leveleket másik mappába, megjelölheted olvasottként és olvasatlannak egyaránt, vagy akár azonnal a kukába dobhatod őket.

Levélolvasás után, az oldal alján ikonok segítik a továbbiakat. Válaszolhatsz, továbbíthatod az emailt, áthelyezheted a megfelelő saját mappádba, ha fontos, vagy kukázhatod, ha nem az.

Levélírásra bármelyik mappából lehetőséged van, a címzetteket kiválaszthatod a címlistádból, de akár kézzel is beírhatod őket.

Az Indamail mobil verzióban akár a csatolt fájlokat is letöltheted. A képekkel könnyű a dolgod, letöltés után egy új böngészőablakban jelennek meg. Az egyéb fájlok kezelése a telefonod operációs rendszerétől függ.

Segítséget a lap alján kaphatsz, ha elakadnál, és ugyanitt visszaválthatsz a teljes nézetre, ha nem tetszik a rendszer.

Mint minden új felület esetében, a mobil Indamailben is előfordulhatnak hibák. Ha ilyet tapasztalsz, írd meg a support@inda.hu címre a telefonod és a böngésző típusával együtt, igyekszünk kijavítani.

Felhőtlen mobil levelezést kívánunk!

Inda csapat

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása