Az Inda gépházblogja

Blog.hu új admin átállás

Drága bloggerek!

Eljött az ideje, hogy több mint fél évvel az új Blog.hu admin bemutatkozása után véglegesen átálljunk az új rendszerre. A régi felület fölött fokozatosan veszi át az uralmat az új, amit már jelenleg is lényegesen többen használtok. Az átállás során bármikor válthattok az újra és vissza a régire, de az utóbbival elkezdünk jengázni, és egymás után kivesszük az építőkockáit.

Május 21-én, hétfőn a napi posztíráshoz kevésbé fontos Megjelenítés és Beállítások fül tűnik el a régi adminról. 

Május 28-án, hétfőn kihúzzuk a Kommentek és Filekezelő menüpontokat.

Június 11-én ledől a régi torony, vége a játéknak, és mindenki már csak az új adminon kezelheti a blogját.

A teljes átállásra azért van szükség, mert a terhelés növekedése miatt előbb-utóbb úgyis be kellett volna zárjuk a nem erre tervezett régit, a párhuzamos működtetés pedig komoly kapacitásokat von el, ami végső soron nektek okozhat kellemetlenségeket a mindennapos használatban.

Visszajelzéseiteket is figyelembe véve sokat dolgoztunk az új Blog.hu adminon, és biztosak vagyunk benne, hogy nemcsak megszokjátok, de meg is szeretitek.

Az új rendszer használatához a klasszikus posztolástól, a képbeszúráson át, az oldaldobozok kezeléséig rengeteg segítséget kaphattok helpügyi blogunkon, ahol az összetettebb kérdésekre is találtok választ.

Törekedtünk a hibamentes rendszer létrehozására, de ennek ellenére előfordulhatnak kisebb-nagyobb bakik. Ahhoz, hogy ezeket mielőbb kijavíthassuk, kérjük így jelezzétek:

 - írj emailt a support@blog.hu címre,

 - az emailben írd meg, hogy mely blogot, milyen felhasználónévvel szerkesztetted,

 - tudnunk kell, hogy milyen operációs rendszerről és milyen böngészővel dolgoztál, lehetőleg pontos verziószámmal együtt,

 - ha tudsz, akkor csatolj egy screenshotot is.

Örömteli posztolást kívánunk az új adminban is!

Blog.hu csapat

 

 

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása