Az Inda gépházblogja

Lépj be Facebookkal!

Sosem volt még ilyen egyszerű a posztolás, kommentelés, és megosztás!

Mostantól Facebook azonosítóddal is beléphetsz az Inda szolgáltatásaiba, kommentelhetsz az indexen és egy kattintással megoszthatod posztjaidat, feltöltött fotóidat, videóidat, sőt akár a hozzászólásaidat is.

fbadinda.png

Ehhez elég egyszer összekötnöd Facebook fiókodat a meglévő vagy újonnan regisztrált Indapassoddal, ami után bármikor használhatod Facebook belépéssel a Blog.hu-t, Indafotót, Indavideót, Indamailt, Fórumot, és a Travelót. (A facebookos belépés tehát nem váltja ki az Indapasst, de egyszerűbbé teszi a belépést, és új megosztási lehetőségeket nyújt.)

Első lépés: összekötés

 - Amikor bármelyik szolgáltatásban először kattintasz a Facebook gombra vagy a Belépés Facebookkal linkre, akkor átirányítunk a facebook.com-ra, ahol engedélyezned kell az Inda nevű app felvételét, ami a jövőben a facebookos belépést intézi.

 - Ha a facebookos mailcímed megegyezik az Indapassban megadott mailcímeddel, akkor a megjelenő regisztrációs felületen az Összekapcsolás gombra kattints.

 - Ha másik mailcímmel használod az Indapasst, válaszd a Van már Indapassom linket az oldal alján, és egy gyors indapassos azonosítással igazold, hogy az valóban a tiéd.

- Facebook fiókodhoz itt akár új Indapasst is regisztrálhatsz.

további segítség itt >>

Második lépés: belépés

 - Következő indás belépésedtől kezdve az Indapass emailcímed és jelszavad begépelése helyett elég a Facebook gombra vagy a Belépés Facebookkal linkre kattintanod. Ha be vagy jelentkezve a Facebookba, rögtön beléptetünk az indás szolgáltatásba, ha nem, beléphetsz Facebookkal.

Harmadik lépés: megosztás

 - Mikor posztot írsz, videót, vagy képet töltesz fel, az adminban és a feltöltésnél találsz egy Megosztom a Facebookon kapcsolót. Ha bekapcsolod, posztod, videód, vagy fotód automatikusan megjelenik Facebook Timeline-odon (Idővonal). Ha valamit nem osztasz meg azonnal, később is megteheted.

 - Mikor hozzászólsz egy blogbejegyzéshez, videóhoz, fotóhoz, vagy Index-cikkhez, a komment dobozban szintén találsz egy bekapcsolható Facebook ikont. Ha bekapcsolod, hozzászólásod szintén megjelenik Facebook Timeline-odon (Idővonal). Ha megosztod egy hozzászólásod, azt az Indán nem tudod visszavonni, legfeljebb a Facebookon törölheted vagy rejtheted el.

Adataid védelme

 - Miután összekötöd Facebook fiókoddal, az Indapass tárolja facebook neved, facebook e-mail címed, facebook profil képed, a facebookban megadott nemed, és facebook barátaid listáját. Ehhez az összekötést segítő facebookos Inda app engedélyezésével hozzájárulsz.

 - Indapassod adatai (emailcím és jelszó), valamint facebookos adataid elkülönítetten kerülnek tárolásra, azokat személyes adataid mentén nem kapcsoljuk össze.

További részletek itt >>

Jó tudni még

 - Ha meggondoltad magad, az indapassos profil beállításoknál le tudod választani Facebook fiókodat az Indapassról.

 - A tartalmak általános megosztását segítő modul, ahol ez be van kapcsolva, természetesen megmarad. Ha tetszik egy poszt, fotó, cikk, vagy videó, a megszokott megosztás vagy like gombokkal akkor is megoszthatod a Facebookon, ha fiókodat nem kötötted össze Indapassoddal.

 - További hasznos információkat a Blog.hu, Indamail, Indavideó, Indafotó segítség szekcióiban találsz.

 - Az Indapass és a Facebook összekötésének lehetőségével megváltozott az Indapass Felhasználási Feltételek és az Inda Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzata. Kérünk, hogy mindkettőt figyelmesen olvasd el.

Kösd össze Facebook fiókod az Indapass-szal - Ossz meg többet, egyszerűbben!

Inda csapat

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása