Az Inda gépházblogja

Hol vannak a leveleim?

Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, tartja a szakimondás, és ezt most mi is megerősítjük.

Mi dolgoztunk.

Dolgoztunk a SPAM-szűrőnk tökéletesítésén, hogy a postafiókodat megkíméljük a tömegével rázúdított potencianövelőt, afrikai csodaörökséget, és sok más ökörséget tukmáló kéretlen levelek nagyjától.

Bevalljuk, túltoltuk.

http://31.media.tumblr.com/ae1fc194cfad9fe1a2324529f43777b3/tumblr_mu3x4vC19r1szgkgbo1_500.gif

Előfordulhatott, hogy a barátaidtól, szüleidtől, főnöködtől kapott privát leveleidet is spamnek nézte a rendszerünk. Mint a legtöbb alattomos hiba, ez is hétvégén csúcsosodott ki, de előbb csak az ügyeletes szakembereink, később aki élt és mozgott azon dolgozott, hogy helyreállítsunk mindent. Mostanra helyreállt a rend, megérkeznek a leveleid, sőt arra is van esély, hogy a korábban sikertelenül kézbesített leveleket a küldő rendszer újra megpróbálja elküldeni. Így még akár megkaphatod azokat a maileket is, amiknek meg kellett volna érkeznie. De sajnos az is előfordulhat, egy-két levél örökre eltűnt.

Fontos nekünk, hogy bármikor elérd a postafiókod, és megbízhatóan megkapd a leveleidet. Ezen dolgozunk tovább, legfeljebb kevesebbet hibázunk.

Köszönjük a megértést! Ha mégis tapasztalnál hibát, kérjük jelezd a inda.hu/kapcsolat oldalon keresztül!

Megjegyzés: az Indamailtől néha kapsz reklámlevet. Ezzel tartjuk fenn a szolgáltatás ingyenességét és ezek a levelek jó pár felhasználónknak gyakran még hasznosak is.

 

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása