Az Inda gépházblogja

Megújul az Indamail

Menő kinézet, egyszerű kezelhetőség, a jól megszokott kényelem új köntösben

Az újévre megújítjuk nektek az Indamail felületét. Röviden megmutatjuk mi változott, hogy könnyebben eligazodjatok az új felületen,

Először is az összkép:

revam1.png
Mint láthatjátok minden egy kicsi nagyobb, lett a korábbiakhoz képest, viszont a struktúrába csak nagyon korlátozottan nyúltunk bele annak okán, hogy az új felületet a jól megszokott módon tudjátok használni.

Változások:
Megváltozott a beállítások elérésének helye, ugyanúgy a bal oldalon találjátok de felkerült a menüsor tetejére:
revam2.pngA beállításokban találtok egy pár új funkció ha segítségre van szükségetek ezekkel kapcsolatban akkor nyugodtan használjátok a megújult segítség oldalunkat.

Említésre méltó még, hogy új hátterekkel is testre szabhatjátok a fiókotok felületét, ez a funkció korábban is létezett de a helye megváltozott, kikerült a beállításokból és átkerült a "nézet" gomb alá a levéllista oldal jobb felső sarkába:
revam3.pngItt mér nem csak a hátteret állíthatjátok be, hanem levéllista oldalon szereplő levelek megjelenítési tulajdonságait módosíthatjátok, érdemes megnézegetni őket és kiválasztani a számotokra legmegfelelőbbet.

Ahogy eddig is a bal oldali menüben találjátok a működéshez elengedhetetlen új funkciókat, itt minimális változás történt csak a korábbiakhoz képest, minden menüpont értelemszerűen működik, viszont láthattok egy új menüpontot ez a "Kéretlen" mappa, mostantól ide kerülnek a spamként megjelölt üzenetek.

A levélíró oldal kialakítása is követi a korábbi struktúrát, itt viszont találtok egy plusz beállítást ez a "Csatolmány mentése". Abban az esetben ha kiveszitek a pipát a jelölő négyzetből, akkor a levélhez csatolt állományok elküldésre kerülnek a levélben, de nem mentődnek le a postafiókba, ezzel további helyeket spórolhattok meg a fontosabb levelek számára.
revam4.png

A rövid ismertetőt követően azt reméljük, hogy az új oldal és azok funkciói elnyerik majd a tetszéseteket. Ha bármilyen problémát tapasztaltok, vagy kérdésetek van az új oldal működésével kapcsolatban akkor azt az ezen címen tudjátok megírni nekünk, illetve segítséget találtok a tartalmilag megújult segítség oldalon is. Használjátok az oldal egészséggel.

Az Indamail csapata

Update: Fontos információ, hogy az átállás nem egyszerre történik hanem több ütemben, így előfordulhat, hogy egy bizonyos emailcímmel belépve már az új oldal látható, még egy másikkal még a régi felület jelenik meg. A teljes átállás ideje maximum egy hét lesz, ez idő alatt tapasztalhatjátok az imént leírtakat. Köszönjük a türelmeteket.

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása