Az Inda gépházblogja

Random fullstack dev: Nem néztem bele a kódba, de szerintem szar! Blog.hu head of dev: Gyere, várunk, legyél okos nálunk!

Te írtad meg az első videómegosztó kódot, de lenyúlta a Youtube? Rég kész volt a saját myVIP-ed, csak alig volt még rá lakossági netező? A Medium már túl kicsi lenne neked? Bármit lefejlesztesz vagy mindent is? Gyere hozzánk, fejleszd velünk a Blog.hu-t, pont kellene egy

inda_backend.png

Jól jönnél, mert vágod a PHP-t, MySQL-t, ismered a Gitet vagy más verziókezelő rendszert, és az mvc, oop, clean code, mind ismerős cuccok. Magabiztosan kezeled a JS-t, jól dolgozol csapatban, nem ijedsz meg egy évtizedes, bejáratott, kiterjedt webes architektúrától, esetleg foglalkoztál már nagy látogatottságú rendszerek fejlesztésével. Jóság, ha legalább egy modern keretrendszerben feltalálod magad, és a linux alap. Ha részt vennél a legnagyobb hazai blogszolgáltatás kódjának fejlesztésében, jobbá tételében, versenyképes fizetést, jó hagulatú irodát, céges kávét várhatsz el érte. Mit csináltál eddig és mennyit szeretnél keresni? Ez mindenképpen legyen benne a fényképes jelentkezésedben, amit a karrier@blog.hu mélre küldesz backend tárggyal. Várunk, legyél okos nálunk!

 

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!