Az Inda gépházblogja

Fizetett kiemelés a Blog.hu tartalmi ajánlóiban, a Címlapon, és az Index Blogketrecben

Mielőtt a Blog.hu-ban létrehozott tartalmaidnak kiemelést vásárolsz szerkesztett, nagy elérésű ajánlóinkban az Index.hu Blogketrecben, a Blog.hu Címlapon, és az Inda egyéb tartalomkínáló felületein, tisztában kell lenned a részletekkel.

Tudd meg, mit kérhetsz és mit kapsz, ha a FIZETETT KIEMELÉS mellett döntesz, milyen szabályok vonatkoznak rád és a tartalmadra, mi mit vállalunk a szolgáltatás díjáért cserébe, hogyan jut el a kiemelésre szánt blogposztod a címlapig, hogy ezért hogyan fizetsz, és legfőképpen mennyibe kerül.

Mire jó?

A fizetett kiemeléssel biztosíthatod, hogy a blogposztod címlapra kerüljön, mert
- ott szeretnéd látni, vagy
- megígérted valakinek, hogy ott fogja látni, és
- nagyon fontos, hogy jó eséllyel sokakhoz eljuthasson.

A Blog.hu felhasználási feltételei szerint, amit a regisztrációddal elfogadtál, a feltöltött tartalmaddal kapcsolatban feljogosítasz minket, hogy azt a forrás megjelölésével különböző internetes oldalakon, mint például a címlapunk, megjelenítsük, terjesszük. A címlapot saját, független szerkesztési elveink alapján töltjük meg tartalommal, azaz bármilyen tartalom kikerülhet, de egy konkrét poszt címlapi ajánlása, ottani pozíciója, a kikerülés időpontja, vagy a címlapon tartás időtartama alapesetben nem garantált.

A kiemelés díjának megfizetésével mindezeket - bizonyos rögzített paraméterekkel - biztosítod.

Mi mehet?

Olyasmi, ami csak fizetett kiemeléssel kerülhet a kézzel válogatott címlapos posztok közé, mert
- bizonyos érdeklődésű, szűk közönségnek szól,
- a saját portékád jelenik meg benne, vagy
- mások portékáját dicséri.

A Blog.hu felhasználási feltételei szerint, amit a regisztrációddal elfogadtál, csak olyan tartalmakat tölthetsz fel, amik nem ütköznek hatályos jogszabályokba, vagy sértik harmadik személy személyiségi jogait.
Ha a posztod tartalma révén önmaga hirdetésnek minősül, vagy ami saját tevékenységedet vagy vállalkozásodat hirdeti közvetlen vagy közvetett módon, azt be kell jelentened nekünk, mint szolgáltatónak. A kiemelés megrendelésével ennek eleget teszel.

Mi az ügymenet?

Fizetett kiemelést publikálásra kész posztodnak kérhetsz, amit néhány egyszerű, de kötelező lépés után láthatsz viszont a címlapon:

1.

A végleges, megjelenésre kész posztod láthatóságát privátra állítod.


2.

A kiemeles.inda.hu oldalon csomagot választasz, és kitöltöd az internetes űrlapot a kiemelés megrendeléséhez.


3.

Megvárod a visszaigazolásunkat e-mailben, ami ideális esetben azt mondja, hogy a kiemelésnek nincs akadálya, van még szabad helyünk arra az időpontra, amit kértél. Kevésbé ideálisban kérhetünk, hogy módosítsd a tartalmat a választott csomagnak megfelelően, vagy a csomagot szabod a tartalomhoz, esetleg változtass a címen és az ajánlószövegen, és adhatunk más, még szabad időpontokat, ha az eredetiben tele vagyunk.


4.

A jó csomagot a jó időpontban visszaigazoló levélből (a kiküldéstől számított 24 órán belül) átkattintasz az Indashopba, és bankkártyával kifizeted a kiemelési csomag díját.


5.

Miután azt is visszaigazoltuk, hogy nálunk van a pénz, figyelheted a címlapot, ahol a megrendelésed szerint megjeleik majd a posztod.


6.

Közben pedig a számla is megérkezik e-mailen a vásárlásról.

 

Vállalásaink és kikötéseink

Mi

Vállaljuk, hogy az űrlap beküldése után automatikusan, azonnal értesítünk, hogy megkaptuk az igényedet.

Vállaljuk, hogy visszaigazolásunkat a választott csomagra és időpontra 3 üzleti órán belül biztosan megkapod. Az üzleti órák a munkanapokon 9-17 óra közöttiek, azaz kedd este 8-tól vagy szerda reggel hattól számítva a harmadik üzleti óra szerda délben telik le, a rákövetkező percben (12:01) induló pedig aznap 15:01-kor. Ennél csak gyorsabbak lehetünk, hiszen hétköznap és hétvégén is kora reggeltől késő estig szerkesztjük a címlapot, de 3 üzleti órán belül nincs okod az aggodalomra.A délelőtti kiemelés kezdő időpontja 9:00 +/- 30 perc, a délutánié 15:00 +/- 30 perc, az estié 18:00 +/- 30 perc. Ez a háttérrendszerek, és az internet sajátos működéséből fakad, a stopper természetesen az élesítés valós időpontjában indul, a vállalt időtartamon belül biztosan nem kerül le a posztod a címlapról, azon túl néhány percig viszont még kint maradhat.A címlapra kikerült posztok szerzőit automatikusan értesítjük az Indapassban megadott emailcímükön, az értesítésre számíthatsz, de nem tudjuk garantálni, hogy megérkezik a postafiókodba. Ez is az internet, illetve a levelezőprogramok sajátos működése miatt van így.

Vállaljuk, hogy a vásárlásról szóló számlát egy munkanapon belül, emailben küldjük, ha nem kapod meg, jelezd. 

Te

Vállalod, hogy a kiemelésre szánt posztod tartalmát a megrendelő űrlap beküldése után nem módosítod. Ha a posztod tartalma később attól eltér, elfogadod, hogy a kiemelési igényedet a kiemelés díjának megfizetése mellett is elutasíthatjuk, a címlapról levehetjük, akár előzetes tájékoztatás nélkül.

Elfogadod, hogy az igényed beküldésétől, illetve az esetleges szükséges módosítások mentésétől számított legfeljebb 3 üzleti óra múlva kapsz visszaigazolást.

Elfogadod, hogy a visszaigazolásban rögzített kiemelési csomag vásárlására vezető link 24 órán keresztül érvényes az Indashopban, ha ezen belül nem zárja sikeres fizetés a folyamatot, új megrendelést kell indítanod.

Elfogadod, hogy posztodnak a választott kiemelési csomag tartalmi megkötéseinek meg kell felelnie, ellenkező esetben kiemelési igényedet visszautasíthatjuk.

Elfogadod, hogy posztodat a címlapon FIZETETT KIEMELÉS szöveggel jelöljük.

Tisztában vagy azzal, hogy a Blog.hu felhasználási feltételeiben regisztrációddal korábban elfogadtad, hogy a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Reklámtv.) 3.§ k) pontja értelmében az általad elhelyezett hirdetések tekintetében reklám-közzétevőnek minősülsz, és így a reklámtörvény 23.§ (1) értelmében felelős vagy a hirdetésekért, valamit aktuális adatvédelmi tájékoztatónk szerint a kiemelés megvásárlásához kapcsolódóan fizetést biztosító külső szolgáltatókkal is szerződsz.

Elfogadod, hogy a felületeinket értékesítő Indamedia Sales Kft-től vásárolod meg a kiemelést, számlát is tőlük kapsz majd, ezért a címlapunkon történő közzétételre vonatkozólag az Indamedia Sales Kft. Általános Szerződési Feltételeit, valamint az itt részletezett szabályokat elfogadod és magadra nézve kötelezőnek ismered el.

Mindezeket a megrendelés elküldésekor, az erről szóló jelőlőnégyzetbe tett pipával fogadod el.

Ha elakadsz, nem magyaráztunk el valamit elég részletesen, a support kukac inda pont hu címre küldj e-mailt a problémáddal, kérdéseddel.

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása