Az Inda gépházblogja

Buildeld le az Indexet!

frontend.jpgNagyon jól jönne most a csapatunkba egy rutinos programozó, aki szeret megoldani bármit, ha már megoldott mindent, csillagrombolós igényekre rendre van pofonegyszerű megoldása, nem elégszik meg a mindegy, csak legyen meggel, érti amit még meg sem kérdeztek, és tudja mi kell még az elég jóhoz, hogy végül kurvajó legyen. És lássa abban a kihívást és lehetőséget, hogy több százezer Index-olvasó találkozik nap mint nap azzal, amit ő kódolt.

fd501f33-82a1-4d1b-bc26-6e419fb2658d.jpegHa el tudod magad képzelni ebben a szerepben, gondold meg, hogy az Index.hu fejlesztői csapatában legyél 

SENIOR FRONTEND FEJLESZTŐ

A munka nálunk jellemzően 9 után kezdődik, jöhetsz előbb, mehetsz később, de 10 és 4 között jó ha itt vagy, vagy gép előtt, ha kijátszod az otthonról dolgozós HO-kártyát. Egy irodában ülsz mindenkivel, akikkel közösen dolgozol egy-egy feladaton, vannak köztük jó fej backendesek is, de alapvetően mindenkire számíthatsz, ahogy rád is a többiek. Az irodánk az óbudai Média-völgyben van, megáll előttünk minden, ami erre jár, de van hely a bringádnak is.

A feladat változatos, mint a hírszájtoknál általában, a választási térképtől a focivébé-eredménytáblán át a bazi nagy itt nyomd meg gombig mindenfélével találkozol, a lényeg, hogy végül ami elkészül, azt az olvasó lássa, tudja és akarja használni, legyen kész, menjen faszán.

Szeretnénk veled dolgozni, ha a HTML5, CSS3, SASS, jQuery/VanillaJS mind a barátod, a böngészők a rabszolgáid,
nyitott vagy az agilis módszerekre, és legalább 3-4 éve benne vagy a frontendes feladatok sűrűjében.
Külön jó, ha nyitott vagy a legújabb technológiákra, foglalkoztál már Reacttal, nem ijeszt meg a PHP, a Git és a Linux CLI, gyorsan megérted, amit egy féllaikus kér tőled, és el tudod magyarázni a megoldást egy projektmenedzsernek is, sőt akár elmész sörözni is a PHP-s backend fejlesztőkkel akkor is, ha nem a cég fizeti.

Mindezekért cserébe bátran számíthatsz tőlünk tisztes fizetésre, példás fizetési fegyelemmel egy megbízható munkaadótól, jó hagulatú munkahelyre, és motivált, klassz fej munkatársak támogatására.

Ha ezek után még jobban tetszik a lehetőség, küldd el a szakmai önéletrajzodat a maniscv[kukac]mail.index.hu címre. A tárgy legyen frontend fejlesztő, és írd bele, mennyit szeretnél keresni a tudásodért, amit adsz.

 

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása