Az Inda gépházblogja

Kedves Blogger, maradj velünk, légy türelmes!

Bizonyára te is, aggodalommal figyelted az elmúlt hét eseményeit és elgondolkoztál azon, hogy az indexszel történtek után mi lesz a blog.hu-val, mi lesz a blogoddal. Ennek kapcsán szeretnénk pár infót megosztani veled. Azért gondoljuk, hogy erre szükség van, mert az Index.hu szerkesztőségének felmondása miatt néhány blogger is amellett döntött, hogy nem ír hozzánk többet. Ezt nagyon szomorúan vesszük tudomásul, de nem tartjuk indokoltnak – azt is mondjuk, hogy miért.

A blog.hu nem Index.hu

Lehet, hogy nem elég egyértelmű a két cég közötti viszony, de bloggerként tudd, hogy a blog.hu nem az Index tulajdona, ahogy az Index sem a blog.hu-t tulajdonló Indamédiáé. A blog.hu címlapjait eddig sem az index újságírói szerkesztették, hanem egy évek óta együtt dolgozó csapat dolgozik rajtuk, akik továbbra is ugyanazzal a lelkesedéssel, elszántsággal és a blogolás iránti szenvedéllyel végzik a dolgukat. A blog.hu vezetésében változás nem történt, a szerkesztési elvek ugyanazok, a politikai és közéleti tartalmak ugyanúgy ki fognak kerülni a blog.hu címlapjaira, mint eddig.

Az Index sorsa mindnyájunknak fontos

Természetesen a kiemelések és saját főoldalunk szempontjából kulcsfontosságú az Index és látogatottságának sorsa. A te tartalmaid is kevesebb olvasóhoz fognak eljutni, ha az Indexet kevesebben nézik.

Az a jó hírünk van, hogy az elérésünk javításán folyamatosan gőzerővel dolgozunk – nem az aktuális helyzet miatt, ez a munka jóval korábban elkezdődött. Nemsokára tapasztalni fogod, hogy milyen további konkrét lépéseket teszünk a látogatottság növeléséért.

A jelen helyzetben bízunk abban, hogy az Index korábbi szerzőinek távozásával sem következnek be nagy változások. Továbbra is színvonalas tartalmak készülnek a politikai befolyástól mentes Indexre, ami marad a leglátogatottabb hazai site.

Tőled most türelmet és bizalmat kérünk - saját szemeddel fogod látni, hogy mi történik.

Maradj velünk, blogolj, posztolj és keress minket, ha kérdésed van!

bloghu_sm.jpg

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása