Az Inda gépházblogja

Kedves Blogger, most tényleg megjelenhetsz az Indexen!

Biztos tudjátok - ki ne tudná - hogy komoly változások vannak az Index szerkesztőségében. Ezek egyik hozadéka most, hogy lehetőség nyílt arra, hogy a blog.hu-s tartalmak az Index címlapon blogketrecen kívül is megjelenjenek.

A szerkesztőségtől kapott információink szerint az Indexen semmilyen tartalmi irányváltás nem várható. Miközben az új szerkesztőségi csapat felállítása gőzerővel zajlik, addig ebben az átmeneti időszakban a blog.hu szerzői előtt is megnyílik a lehetőség, hogy az Index címlapján is megjelenjenek az írásaikkal – a blogketrecen kívül is. Ennek köszönhetően tartalmaiddal jóval több olvasóhoz juthatsz el.

Hogy fog mindez működni? 

blog.hu és az Index címlapszerkesztői közösen választanak a blog.hu-n született írásokból, melyek elsőként az Index címlapjának tetején, a hajtás feletti blokkban kezdik meg pályafutásukat. A címlapon látszani fog, hogy egy blog.hu-s tartalomról van szó. Ha az ember rákattint, akkor egyből az adott blogposztra jut, pont úgy, mintha bármilyen blog.hu felületen találkozott volna a poszttal. A posztok később bekerülhetnek a blogketrecbe és blog.hu főoldalra is, ezekről a kiemelésekről továbbra is a blog.hu szerkesztőcsapata dönt. 

A szerkesztőségi kiemelésre akkor van esélyed, ha

  • a posztod teljes mértékben saját alkotás, korábban még sehol máshol nem jelent meg a magyar interneten, friss és aktuális, vagy bármilyen szempontból közérdeklődésre tarthat számot,
  • a forrásaidat megjelölöd a posztod végén és kizárólag olyan képeket használsz illusztrációként, melyek jogtiszta forrásból származnak,
  • a posztodat ajánlod a blogadminban lévő ajánlórendszeren keresztül.

Mindez már a következő napokban el is indul, szóval ne lepődj meg, ha értesítést kapsz arról, hogy az írásod a címlapon is megjelent. Amennyiben ezt semmiképpen sem szeretnéd, akkor jelezni tudod felénk a cím vagy ajánló mezőkben a blogadmin ajánlórendszerében, melynek működéséről itt írtunk bővebben.

 

Együttműködést előre is köszönjük, várjuk a jobbnál jobb tartalmakat!

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása