Az Inda gépházblogja

Új olvasónézet a blog.hu-n

bloghu_sm.jpg

Volt időnk bőven megcsodálni az Index címlapi blog.hu dobozból megnyitott posztok dizájnját... Szép volt, jó volt az áttetsző layer, ami mögött sejtelmesen (vagy éppen sokatmondón) feltűnt (vagy, ha úgy tetszik: megbújt) a teljes címlap.blog.hu.  Beláttuk, hogy ez a UX már nem annyira kúl így 2022-ben, ezért úgy döntöttünk, hogy változtatunk. 

Fejlesztettünk egy átláthatóbb, egyszerűbb, letisztultabb és gyorsabb olvasónézetet az Index címlapi blog.hu dobozban valamint a címlap.blog.hu-n kiemelt posztoknak. 

 

A középpontban maga a kontent áll, valamint az azt publikáló blog. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektettünk az adott blog legfőbb ismertetőjegyeinek feltüntetésére. A korábbi olvasónézethez hasonlóan itt is látszik a blog fejléce, csak sokkal hangsúlyosabban. Ami viszont eddig nem volt, hogy külön dobozt kapott az adott blog Facebook oldala is (feltéve, hogy van neki). Így könnyebben oda találhat a social media feedbe az olvasó, mint korábban. 

A jól bevált hasznos funkciókat meghagytuk, illetve tovább is gondoltuk. Például ott van a Legjobban pörgő posztok elnevezésű doboz, amiben talán nem meglepő módon mindig az aktuálisan 5 legjobban olvasott blogposzt található.  

Ezen kívül van még egy rész a címlapról ajánlott bejegyzéseknek. Végül egy sávban az indavideo tartalmai kaptak helyet. 

Igyekeztünk úgy kialakítani az új olvasónézetet, hogy blogger és olvasói szemszögből is a legjobbat hozzuk létre. 

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása