Az Inda gépházblogja

Indapass jelszólopások elkerülése

Tudomásunkra jutott, hogy az Indapasszal elérhető oldalakon kívül más helyeken is megjelentek olyan belépődobozok, melyek az Indapasshoz vagy azzal elérhető szolgáltatáshoz, például a VIPMailhez kérnek felhasználónevet és jelszót. Arra is volt példa, hogy egy felhasználónktól emailben küldött belépődoboz segítségével szerezték meg belépési adatait, és azokat saját célokra használták.

Ezek a belépőoldalak nincsenek kapcsolatban az Indapasszal, így semmilyen garanciát nem tudunk vállalni arra, hogy az ott megadott adatokkal nem élnek vissza. Emailben soha nem küldünk belépődobozt, nem kérünk jelszót vagy egyéb adatokat.

A fentiek miatt nagyon fontos, hogy csak olyan szolgáltatáshoz tartozó oldalon lépj be, ami ezen az oldalon listázva van. Ezen az oldalon mindig megtalálhatod az aktuális Indapasszal elérhető szolgáltatások listáját. Más oldalakon, netán emailben megjelenő felületeken ne add meg adataidat, mert azzal visszaélhetnek. Ha azt gyanítod, hogy ilyen előfordulhatott veled, a legjobb, ha a következő belépésedkor megváltoztatod a jelszavad.

Ha bizonytalan vagy, írj nyugodtan nekünk, szívesen segítünk.
Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása