Az Inda gépházblogja

Írj egy jó nyaralós sztorit és nyerj autós víkendet!

Drága Bloggerek!

Nyaralni jó! Nem csupán azért, mert nyugodtan sétálgathatunk más nyaralók között félmeztelenül, gumialligátorral a hónunk alatt, vagy mert más nyelven beszélő kedves emberek gombócolnak mentafagyit a tölcsérünkbe, vagy láthatunk egy bohóchalat egészen közelről. A nyaralás tele van vicces, kedves, emlékezetes történettel, amiket jó megosztani másokkal.

Ha van egy jó sztoritok, most autós hosszúhétvégét nyerhettek vele a Ford jóvoltából! Nincs más dolgotok, csak írjatok egy posztot július 24-ig a számotokra  legkedvesebb nyaralós történetből, és lássátok el a játék 'forddal_nyaralok' címkéjével. Ezzel automatikusan részt vesztek az Üdülés a Forddal játékban, ahol a legjobb sztorit autós hétvégével, a többi remek írást pedig tárgynyereményekkel, utazótáska szettel vagy válltáskával jutalmazzuk.

A fődíj nyertese választhat akár négy fős családi utazást a családdal, vagy barátokkal, vagy egy romantikus üdülést párjával kettesben. Az utazáshoz egy teletankolt Ford Kuga és egy négy napos autópálya-matrica is jár, és természetesen a nyeremény részeként július 30. és augusztus 1. között két éjszakát tölthet a Tapolca Hunguest Hotels Pelionban negyed-, vagy másodmagával! (a nyeremények pontos leírását megtaláljátok a Játékszabályzatban.)

A játékban részt vevő posztok a Kinetikus hétvége blogon lesznek majd olvashatók, a díjakról pedig a blog.hu zsűrije dönt majd.

Eredményhirdetés: július 26.

Írjatok remek sztorikat!

(És előtte olvassátok el figyelmesen a Játékszabályzatot!)

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása