Az Inda gépházblogja

IndaFotó doboz a blog.hu-n

Kicsit közelebb került egymáshoz két szolgáltatásunk, az IndaFotó és a blog.hu, mivel az IndaFotó beágyazás várázslóját most már a blog.hu oldaldobozok között is eléred. A következő példában megmutatom, hogyan tudod saját indafotós képeidet egy lapozható képcsíkban megjeleníteni a blogod egy oldalhasábjában.

Először is a Megjelenítés menü Oldaldobozok almenüjében a Keltetőben a + jellel gyárts egy új IndaFotó dobozt:

Majd az elkészült dobozt a bal szélén levő ikonnal húzd át valamelyik oszlopba. Ezután kattints a helyére rakott doboz fejlécében levő ceruza ikonra, hogy megadhasd a képcsík adatait:

Az egyes mezők rövid magyarázatát megtalálod a doboz aljában. A legfontosabb az URL, ez szabja meg, mi jelenjen meg a dobozodban. Én most a saját képeimet raktam ki a http://indafoto.hu/eszpee címmel, de megadhattam volna

  • egy albumomat: http://indafoto.hu/eszpee/marokko_2006,
  • egy címkémet: http://indafoto.hu/eszpee/tag/naplemente,
  • egy globális címkét: http://indafoto.hu/tag/naplemente - így minden felhasználó naplementés képe benne lesz a dobozban,
  • vagy akár egy másik felhasználót is: http://indafoto.hu/fenyob.

Fontos, hogy csak listaoldalt adhatsz itt meg, egy darab képet inkább annak címével szúrj be, egy sima HTML dobozban. Ha kész vagy a beállításokkal, azokat mentsd el a doboz Elküld gombjával. Ne felejtsd el, hogy az új oldalszerkezetet is el kell mentened a lap tetején levő nagy narancssárga Elküld gombbal.

Az így kihelyezett doboz helyben lapozgatható, és automatikusan frissül, tehát ha új fotó kerül a beállított helyre, az rögtön meg is fog jelenni a blogodon.

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása