Az Inda gépházblogja

Fotóküldés helyett fotómegosztás!

Mutasd meg fotóidat könnyebben, gyorsabban az Indafotóval! Ha például egy kirándulásról, családi eseményről vagy buliról készült képeidet szeretnéd ismerőseidnek, barátaidnak elküldeni, egyszerűbb és hatékonyabb, ha az összes kép levélhez csatolása helyett az IndaFotót, az Index új fotómegosztó szolgáltatását használod!

Ráadásul ha már VIPMail-felhasználó vagy, regisztrálnod sem kell: egyszerűen lépj be az Indafoto.hu-n az Indapassoddal, válassz magadnak egy nevet, és már kezdheted is feltölteni a fotóidat. Az IndaFotót a fejléc "Fotó" linkjére kattintva is könnyen elérheted.

Az így megosztott képeidet barátaid diavetítésben is megnézhetik, eltehetik kedvenceik közé, hozzászólhatnak, vagy akár beilleszthetik saját weboldalukba, blogjukba is. És te is böngészhetsz a rengeteg szép fotó között, a legszebbeket pedig elteheted kedvenceid közé.

Lehetőség van arra is, hogy emailben értesítést kapj arról, ha képeidhez hozzászólás érkezik, vagy valamelyik fotódat kedvencnek jelölik. Ha a vipmailes postafiókodba szeretnéd kapni az aktivitás-értesítőket, a Beállítások oldalon a vipmailes emailcímedet add meg.
Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása