Az Inda gépházblogja

Tömeges képfeltöltés böngészőből

Mától a Windows-felhasználók mellett a macesek számára is elérhetővé válik a tömeges képfeltöltés lehetősége az IndaFotón! Flash-alapúvá tettük ugyanis a feltöltőoldalt, így egyszerre akár 150 MB-nyi képet is feltölthetsz a böngésződből, csak flash plugin kell hozzá!

Ez a windowsosok számára is jó hír, mert a Közzététel varázsló használata helyett (angolosoknak XP Publishing Wizard, vistásoknak ez a funkció a Fotótárban található) mostantól ők is közvetlenül a böngészőből tölthetik fel képeiket.

Így aztán sokkal egyszerűbb lett a feltöltés, mint eddig. A kiválasztott képek listája megjelenik a feltöltőfelületen, és ha egy képet mégsem akarsz az IndaFotóra felküldeni, akkor még a feltöltés megkezdése előtt eltávolíthatod a listából. A lista alján megnézheted a feltöltendő képeid együttes fájlméretét is!



A "Tovább a feltöltéshez" gombra kattintva elindul a feltöltés és a képek konvertálása, amelynek befejeztével a szokásos módon tudod címkézni és albumba rendezni a képeidet.

Kedves Linuxosok!


Sajnos Linuxra a flash plugin még nem elég stabil ahhoz, hogy ti is használhassátok, így nektek még marad egyelőre a formos feltöltés. Amint lesz egy megfelelően stabil verzió a pluginból, ami gond nélkül együtt tud működni a flash alapú feltöltésünkkel, akkor nektek is elérhetővé tesszük.
Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása