Az Inda gépházblogja

Google Talk ismerősök az új Indafonban

Az Indafon egyik legfőbb újdonsága, hogy chatelni már nem csak az Indafonos ismerősökkel, hanem akár a Google Gtalk rendszerében regisztrált barátokkal is lehet.

Ha van olyan ismerősöd, akinek valaki@gmail.com alakú az e-mail címe egyszerűen felveheted őt a kapcsolataid közé az Indafonban is. Ehhez kattints a főoldalon az "új ismerős" gombra, ott válaszd ki a "Gtalk és Jabber" fület, és írd be az e-mail címét az első mezőbe. A második mezőben megadhatod, hogy milyen névvel jelenjen meg a kontaktlistádban. Ha ezt kihagyod egyszerűen az e-mail címével fogod látni őt.

Ha a mehet gombra kattintasz a bejelölésről ő is értesítést kap, és ha visszaigazolta a kapcsolatotokat látni fogjátok egymás állapotát, státuszüzenetét, és chatelni is tudtok egymással, pont úgy, mint ha ő is az Indafonba lenne belépve.

Ugyanígy felvehető bármely más Jabber rendszerben - pl. Meebo - lévő ismerősöd is az Indafonos kontaktlistádra. Ehhez is csak annyi szükséges, hogy megadd e-mail címét, igény szerint a becenevét, és a mehet gombra kattints.

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása