Az Inda gépházblogja

Ettől lesz jó neked: megújult az Indafotó!

Igazak voltak a pletykák: valóban szebb, kényelmesebb és könnyebben használható lett az Indafotó!

 



A képrendezőben gyorsabban és egyszerűbben rendezheted képeidet (több kép egyszerűbb kijelölése és egyszerre mozgatása, automatikus rendezés ábécé- és időrendben). 


Már az XP Intézőjéből való feltöltéskor is adhatsz címkét a képeidnek. Címkéket már nem csak a webfelületen rendelhetsz a képeidhez. Ha a Windows XP Intézőjéből szeretnéd közvetleünk feltölteni fotóidat, már ott, helyben is címkézhetsz. A címkézés megkönnyítése azért is célunk, hogy a felhasználók könnyebben találjanak rá egymás képeire.



Az Indafotó 2.0-ban a Diavetítés is kényelmesebb. Akár billentyűkkel is lapozhatók a képek, melyeket véletlen sorrendben is le tudsz játszani.

Változott a beágyazás funkció is. Ha blogodba vagy más, saját weboldaladba szeretnéd "elvinni" indafotós képeidet, mostantól teljesen személyre szabhatod a megjelenítendő képeid méretét. Az oldaladba ágyazott képek véletlenszerű sorrendben is megjelenhetnek, így visszatérő olvasóid mindig más fotódat láthatják. 


A képoldalon a fényképezőgép gyártójára és típusára kattintva láthatod, hogy azzal a géppel milyen képeket csináltak mások. Ez segít, ha digitális fényképezőgépet szeretnél vásárolni és kíváncsi vagy, hogy a kiszemelt modellel milyen képeket lehet készíteni.


Az összes oldalon – beleértve a képrendezőt is – választhatsz, hogy kicsi, közepes vagy nagy méretben szeretnéd-e böngészni a fotókat, így gyorsabban áttekintheted vagy részletesebben megnézheted azokat.


Az Indafotó 2.0-ba hamarosan integrálódik egy most induló másik indás szolgáltatás, az Indageo is. Ez az Indafotó felhasználók számára annyi pluszt jelent majd, hogy feltöltött képeiket már térképen is elhelyezhetik, azaz konkrét földrajzi koordinátákhoz köthetik a fényképeiket. Az Indageo segítségével MMS-ben is fel lehet tölteni képeket az Indafotóra és az MMS-ben elküldött képek egyből megkapják a készítés időpontjának földrajzi koordinátáit is! Vagyis ha a Deák téren fotózol egyet mobiloddal, és azt beküldöd az Indafotóra, akkor a térképen a Deák tér fölött fog megjelenni mms-képed.
Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása