Az Inda gépházblogja

Új posztajánló a blog.hu címlapon

Mint azt többen észrevettétek, a címlap átalakításával megszűnt az eddigi posztajánlási rendszer. Nos, ma visszakerült a címlapra, az új feedajánló csík alá a posztajánlási lehetőség is.

Az eddigi fapados ajánló helyett egy bolondbiztos, jobban menedzselhető promóciós rendszert vezetünk be, amiben tudunk végre védekezni a spamek és a túl szorgalmasan ugyanazt a blogot ajánlgatók ellen. Ezeknek a változásoknak a nagy része persze csak a szerkesztők felé lesz látható, az olvasók csak annyit látnak, hogy javul az ajánlók minősége.

A megjelenítési rendszer ugyanaz lesz, mint eddig, a posztajánlók a blogok "Blogajánló" oldaldobozában jelennek meg (persze csak akkor, ha a blogtulaj nem veszi le a dobozt). Bizonyos ajánlók azonnal, mások egy kis késleltetéssel fognak bekerülni a rendszerbe (ahogy a spamvédelem engedi). Természetesen a továbbiakban is lehet külső blogokat ajánlani, mint eddig.

A teljes aktuális ajánlólistát hamarosan elérhetővé tesszük feedestül (valószínűleg a promo.blog.hu címen, mint eddig, de egyelőre ez még nem működik). A közeljövő terveiben az is szerepel, hogy a blog.hu címlapra is teszünk olyan dobozt, ami a posztajánlókból válogat véletlenszerűen.

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása