Az Inda gépházblogja

A barátaid már az Indaneten vannak

Elkészült az Inda közösségépítő szolgáltatása, az Indanet. Pontosabban az első, nem végleges bétaverziót tesztelheti mostantól bárki, aki belép a szájtra az Indapass-szával. (Mivel a szájton minden felhasználónak egyedi oldala van, érdemes már most lefoglalni a legjobb nickneveket.)

Az Indanet tesztelése tehát a netezők bevonásával történik. Ezért minden, a szolgáltatás után érdeklődő felhasználót arra kérünk, hogy az észlelt hibákat jelezze felénk az indanetbug@mail.inda.hu emailcímen. Vagy bármilyen más hivatalos csatornán.

Reményeink szerint az Indanet a következő hónapokban olyan érdekességekkel egészül majd ki, melyek új élményt nyújtananak a közösségi webszolgáltatásokat használó magyar netezőknek. Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet tudjuk kihozni az Indanetből, minden hibajelentésre és észrevételre szükségünk lesz.

(A Blog.hu vagy az Indafotó felhasználói már most is használhatják az Indanetet arra, hogy ismerőseik azonnal értesüljenek arról, ha új blogbejegyzést írtak vagy új képet töltöttek fel a netre.)

Az Indanettel kapcsolatos fejleményekről a jövőben itt, a gépházblogon értesítünk benneteket.

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása