Az Inda gépházblogja

Fórum karbantartás június 15-én.

Ma délután 12:00 kezdettel új rendszerkomponenst élesítünk a Fórumokon. Ez az első lépése annak a sorozatnak, mely a korszerűbb rendszerháttér megteremtése felé mutat. A komponensek beállításait csak az éles rendszeren tudjuk véglegesíteni, így az elkövetkező napokban akadozhat a Fórum működése. Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk.
A beállítások végeztével reményeink szerint a rendszer gyorsabb és problémamentesebb lesz, és nekiállhatunk a keresési megoldás megújításának.

Üdvözlettel,
az Inda csapata

[Update 17:30]

A jelenlegi tapasztalatok alapján a rendszerfrissítést sikeresnek ítéljük. Reméljük, Ti is azt tapasztaljátok, hogy a Fórum oldalai gyorsabban jelennek meg mint korábban.

[Update 18:40]

A legpörgősebb topikok jelenleg nem elérhetőek, csak közvetlen permalinken és nem biztos hogy tudtok topic-ot nyitni. Előzmény megtekintés jelenleg nem működik.
Kérjük törelmeteket!

[Update 18:54]

Helyesbítek a topic lista oldal nem hoz elemeket! Közvetlen permalinken a topicok elérhetőek! Kérjük türelmeteket!

[Update 19:20]

Javítottuk a rendszer belső konponenseinek verzióproblémájából származó hibajelenségeket. A Topic-lista rendben működik és új topic létrehozása is megy. Az előzmény rendben megjelenik hozzászólásra való válaszként.

[Update 06.17 18:46 (+55h)]

Ötvenöt órája kegyeg az új rendszerkomponens a fórumban. A diagnosztikai adatok szerint rendben van. Kérjük tövábbiakban is, amennyiben furcsaságot tapasztaltok jelezzétek az alábbi csatornák valamelyikén.

Köszönjük az eddigi türelmet.


Várjuk visszajelzéseiteket kommentben itt, vagy hozzászólásban illetve levélben.

Jó fórumozást,
az Inda csapata

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása