Az Inda gépházblogja

Csinibaba.hu regisztrációs nyereményjáték játékszabályzata

 

csinibaba.hu nyereményjáték játékszabályzat


1. A játék időtartama

2013. március 8. - 2012. március 31.

2. A játék szervezője és támogatója

Inda-Labs Informatikai Szolgáltató Zrt.
székhely: 1033 Budapest, Flórián tér 1.
(továbbiakban: Lebonyolító)

BTA Kozmetikai Kft.
székhely: 7900 Szigetvár Tulipán u 12.
(továbbiakban: Támogató)

3. Nyeremények

4 db 16 000 Ft értékű Algotherm szépségápolási csomag
2 db 24 000 Ft értékű Algotherm szépségápolási csomag

4. Nyereményadó

A nyereményt terhelő adó vonzatát a magyar törvényeknek megfelelően a Támogató lerója, így a nyertest nem terheli nyereményből adódó fizetési kötelezettség, azonban viselnie kell a nyeremény átvételével kapcsolatos költségeket (pl. útiköltség, postaköltség).

5. A nyertesek kiválasztása, értesítése

A játék nyerteseit gépi sorsolással választjuk.
- A sorsolás időpontja: 2013. április 3. 11:00 óra
- A sorsolás helyszíne: a Lebonyolító irodája (1033 Budapest, Flórián tér 1. )

A nyerteseket e-mailben a Lebonyolító értesíti a nyeremény átvételének módjáról és idejéről, legkésőbb 2013. április 8-ig. A nyertesek nevét közzé tesszük a Lebonyolító által üzemeltetett oldalakon. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes neve jelenik meg. A nyeremények átadása személyesen illetve postai úton történhet.

A sorsoláson a nyeremények tekintetében 1-1 fő tartalék nyertest sorsolunk ki, aki előre lép, amennyiben az eredetileg kisorsolt nyertesek nyereményüket az értesítést követő 30 napon belül nem veszik át.

6. A játék menete

A nyereményjátékban minden, az Indamail levelező rendszerben a játék időtartama alatt a csinibaba.hu végződésű e-mail címet regisztráló felhasználó részt vesz.

A játékban való részvételhez az Indamail postafiók regisztráció során szükséges adatok megadása jelen Játékszabályzat ismeretében és elfogadásával kötelező.

7. A részvétel feltételei

A részvétel feltétele, hogy a felhasználó a Szervező Inda-Labs Zrt. levelező-szolgáltatásának regisztrált felhasználója legyen, csinibaba.hu végződésű e-mail címmel. A regisztrációra a játék során a Szervező lehetőséget biztosít.

A játékban részt vehet bármely internet-felhasználó, tekintet nélkül arra, hogy jelenleg már regisztrált felhasználó-e vagy sem a Szervező online rendszereiben.

A játékban nem vehetnek részt a Szervezők és a Lebonyolító, valamint  a nyereményeket felajánló cégek alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ (b) bekezdése).

8. Nyereményjátékból való kizárás

Nyereményjátékból való kizárást von maga után:

a) nem valós vagy hiányos adatok megadása a regisztráció során.

8. Játékszabályzat elfogadása

A Játékos regisztrálásával tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt, valamint az Indamail felhasználási feltételeit.
A nyereményjátékban való részvétellel a résztvevő kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadja a fenti feltételeket. Kijelenti továbbá, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása